hayat durağan değildir dostumBerkanı kutucuyu aldığımızda bayram edenler İlkayi beğenmiyor
hayat durağan değildir dostumBerkanı kutucuyu aldığımızda bayram edenler İlkayi beğenmiyor
Beril böke diye biriKim diyor
kanat rotasyonunuz cok genis. zani'ye sira gelmezdi. sane, yunus, baris, sallai, yusuf, kutucu.yav arkadaş bedavaya zanioloyu niye gönderdik onlarda rotasyon için alıyor adamı oynatmıyorlar da bari biz rotasyonda tutsaydık ne akılsız bir iş
Nasıl yaratmaz? Boey gittikten sonra neler olduğunu hatırlamıyor musun? Kaan Berkan bekleri bek bile değilken leminasız oyunun direnç göstermediğini bilirken arada fark yok demek saçma bence… bildiğin takım 8-9 kişi oynuyor gibiydi. Hatta Kaan ın kırmızıları ile 10 kişi kalıp elendik 2 turnuvadan…az olmayabilir singo + eren + lemina isim olarak büyük fark yaratmaz oyun olarak bir şeyler katmalıyız yoksa yine rezil oluruz
İlkay her şeyden önce bizim pas kalitemizi upgrade edecek. Hani rakip ceza sahasına getirip kime alacağımızı bilmeden car cur ettiğimiz toplar daha az olacak. Saneyi daha içeri itecek. Osiyi rahatlatacak. Keşke geçen sene gelseydin be İlkayİlkay ilerde hoca olarak değerlendirilebilir . Pep ile çalışması , kloop ile çalışması be barcada oynaması. Derken hem alman dsiplinide var
Galatsarayın teknik direktörü bu, ne üzgün olacak, kescek biletini göndercek yada kadro dışı bırakcak. Aha işte Lookman fırsatı çıktı. Kızıyoruz bağırıyoruz ama Fatih Terim olmak öyle kolay değil işte. Kavuk mavuk hatip matip, başkan asbaşkan dinlemez asardı o barışıokanında tek hesap edemediği barış oldu
moralide tranaferlerden dolayı değil barış yüzünden bozukdu son 2 hafta
Fener bile Yusuf akcicek i çıkardı.Günay-Kazımcan-Arda-Metehan-Kaan-Eyüp-Berkan-Gökdeniz-Yusuf-Ahmed
Ayrılan olmazsa 10 tane gayet rotasyon topçusu var işte. Bunların içine son dönemde az oynamış, yorulmamış veya genç bir tane as oyuncu ile 2-3 tane de altyapıdan isim koyarsan gayet rotasyon yapıyorsun. Icardi, Jakobs/Eren'den biri, Sallai gibi nispeten sık oynayacak yedekleri ve takımdan ayrı çalışan ve gitmesi çok muhtemel Sıraçhan ve Eren Aydın'ı saymadım.
ben sadece sane,yusuf ve barışı görüyorum orda barış da belli değilkanat rotasyonunuz cok genis. zani'ye sira gelmezdi. sane, yunus, baris, sallai, yusuf, kutucu.
Ben yaptım o hatayı… iddiaya girince hep kötüsü oluyor… girmeyin iddiaya…Girmiyor ki3 puanda da girmedi.
samiyen haber fblı mı teyit ettirır mısın rtaşFener, Abdullah Avcı'yı getiriyormuş bir de.
Beter olsun pisligin tekiymis zatenduranin sakatligi bayagi ciddiymis
doğru kaan tek başına eledi bizi ama oyunda çok tatmin edici değildi umarım çok fark eder dediğin gibiNasıl yaratmaz? Boey gittikten sonra neler olduğunu hatırlamıyor musun? Kaan Berkan bekleri bek bile değilken leminasız oyunun direnç göstermediğini bilirken arada fark yok demek saçma bence… bildiğin takım 8-9 kişi oynuyor gibiydi. Hatta Kaan ın kırmızıları ile 10 kişi kalıp elendik 2 turnuvadan…
1- 3e 5e neden satmak zorundayız3 e 5 e bakmadan sat Barışı. Kirala Lookmanı. Al Hakan'ı. Son gün çek Laporte'yi.
12 yabancı + 1 Yusuf. Ver listeyi uefaya.
Adam olan bunları yapardı. Bizde ise olmuyor işte.