Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
12 Eylül'e kadar Barış 'ı satarız ondan sonra sağa sola saldırırız görürsünüzacaba transferi komple mi kapattık yoksa bu yabancı haklarını doldurcaz mı lig için ?
12 Eylül'e kadar Barış 'ı satarız ondan sonra sağa sola saldırırız görürsünüzacaba transferi komple mi kapattık yoksa bu yabancı haklarını doldurcaz mı lig için ?
2.5 almışız maaşı ona saydırdık gibi.Galiba maaşı bizde
Terimin o huyunu almamış maalesef serdar azizi falan tek kalemde sildi. Biraz o yönü olmalı okanin.lookmanı alır 53 numarayı giydirirdi
bunada 3 sene top oynatmazdı
Kerem her şeyin en kötüsünü hak ediyor.Kerem, Başakşehir'de bana zulüm ettiler, hor gördüler, futboldan uzaklaştırdılar diye Avcı'yı işaret etmiyor muydu?
barış satılmayacak bence zaten yönetime tepki var barışı son günlerde satıp idam sephasına kendi istekleri ile çıkmazlar diye düşünüyorum12 Eylül'e kadar Barış 'ı satarız ondan sonra sağa sola saldırırız görürsünüz
stopere mi yazaydım? adam kanat.evet ahmet kutucu kesin zaniolonun önündedir bir de kanada yazmışsın![]()
rte sokmuş aklınaRTE'yi ziyarete gittiklerinde reis bu gidiyor mu diye sormustu da baris ses edememis evet gitmek istiyorum der gibi bakinirken Dursun yok ya nereye gidiyor diye cikismisti. Cocuk bayadir gitmek istiyor belli ama Dursun da gondermek istemiyor. Ikisinin arasinda bir seyler var iste.
silas andersonboey gibi adı şanı bilinmeyen bi fransız zenci transfer şart orta sahaya
ligde rotasyona girebilmeli zamanla. torreiraya yazık
1- 3e 5e neden satmak zorundayız
2- Lookman KİRALANMIYOR zorunlu istiyorlar yoksa Bayern alacaktı.
3- Laporte olayı da son saatlerde belli oldu bu paralara gideceği ve iptal oldu. Bize gelse direkt 5 milyondan açardı kapıyı bunu kaçırıyorsunuz hep.
Laporteye gelene kadar 20lik yarek var 9 milyon gibi komik paraya gitti.
boey gibi adı şanı bilinmeyen bi fransız zenci transfer şart orta sahaya
Atanaga diyon rengimboey gibi adı şanı bilinmeyen bi fransız zenci transfer şart orta sahaya