Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uğurcan
singo--davinson--abdülkerim--eren
torreira--sara
ilkay
sane--osimhen--barış
İçerde oynayacağımız CL maçlarından Bodo ve diğer Belçika takımına karşı böyle bir şey ile çıkılabilir. Yedekten Yunus, İcardi, Lemina, Sallai, Jakobs gibi isimlerden destek gelecektir.

Görece olarak zor maçlarda ilk olarak ön tarafta Sara 11 başlayıp, Lemina Torreira'nın yanına girer. Yedekten İlkay, Yunus, İcardi, Sallai, Jakobs destek atar.

bissouma 2 ay sakat kalacaktıysa da, (0.5 ay zaten milli araydı vs derken kaynayacak. 1,5 ay demek 6 lig maçı demek) ben yine de girerdim bu riske. (kiralık + zorunsuz opsiyon olarak).

Metehan, Kazımcan, Eyüp Aydın, Kutucu,

gibi değerlerimiz varken halen transfer diyorlar.

Valverde kanat veya bek rolünü sıklıkla oynayan bir adam oynar yani normal.

Asla yedek aynı kalite olsun diye bir şey de demedim Abdülkerim ligde bile zorlanıyor. Torreira da Lemina işini yapamaz dedim.

Zhegrova'yı herkes tanıyor, 12 olmasının sebebi sadece son senesi kalmasıyla alakalıydı.

Torreira geldiğinde herkes çılgın gibi seviniyordu kimse düz adam demiyordu. % 70 düz adam gibi bir şey söz konusu değildi.

Taraftarın kim bu demesi de bir mesele değil, dünyanın hiç bir takımı senin transfer politikanla başarılı olamıyor.

Real Madrid örneği de makul, onlar Gonzalo'yu koyuyorsa sen de Çağrı Balta'yı koy bakalım, koyamıyorsan onlarla da kıyaslayamazsın.

Olayı Singo olmadı Cuesta ekseninde değerlendirirsek dünyada kimse transfer yapamaz, Cafer sabah atmış Inter'in aldığı adamları, bir tane genç olmayan adam yok mesela, senin tek genç tranferin var o da 24-25 yaşında zaten ve fahiş maaş verdin adamın gelecek hedefi kalmamıştır muhtemelen.
Onlar Gonzalo'yu koyuyorsa biz de Ünyay'ı gerektiğinde koymalıyız işte. Valverdenin bek rolünü oynayabilmesi değil olay, Madrid'in gerçekten net bir yedek bekinin olmaması. Yeri geldiğinde Madrid bile buna başvurmak zorunda kalıyorsa bizde de zorunlu anlarda Apokerim veya Barış oynasa normal karşılanabilmeli. Valla Torreira düz adam ilan edilmişti gayet diye hatırlıyorum, orada beklentiler yine "isim" olarak çok yüksekti. Taraftarın kim bu demesi bizim ülkede gayet mesele, 2 maça ıslıklanır en ufak sallantıda. Yönetim istidalar havada uçuşuyor. Zhegrova'yı getirsen kim bu, Rachica'dan dersimizi almadık mı ki bence Rachica iyi topçu, yönetim istifaların havada uçuşacağından eminim zira 55'e Lookman bekliyor millet.

Ben Çağrı Balta'lara, Boeylere şans verilsin diyorum zaten; Singo'ya da o kadar para vermek yerine Boey(ya da Strasbourglu Doue) tarzı adamların denenmesinden yanayım zaten.
Biz zaten Osi, beleşe Sane aldık yaştan bağımsız. Diğer 2 transferden birisi 24-25; son gün İlkay hamlesi; çok da kötü değil genel anlamda. Apokerim tarafı 6.5/10 kaldı diyebiliriz.

36 vermedik yav dunden beri yazılanları takip etmiyor musun?

27.5 + 2.5 bonusu var. KDV olayini saymamalisin o zaten gereksiz yere yuksek gosterildi Trabzon tarafindan.

Trabzon bütün yurtici transferlerinde öyle açıkliyormus bize özgü bir durum değil. Bizim kasadan totalde 33 net 3 de bonus çıktı vergilerle birlikte. Vergi işleri de muhasebe işleri ne zaman geri döner yıl sonu vergiden mi düşer o meblağ işte muhasebe departmanı çözecek o iside. 27.5 Trabzon'un kasasına kalan para anlaşmada.
36 vermedik yav dunden beri yazılanları takip etmiyor musun?

27.5 + 2.5 bonusu var. KDV olayini saymamalisin o zaten gereksiz yere yuksek gosterildi Trabzon tarafindan.

Bizim kasadan çıkan para 33 trabzonun kazandığı 27.5 geri kalanı devlete vergi olacak gidecek işte. Bu giden verginin ne kadarı bize dönecek ödenecek vergilerden mi düşülecek orası muhasebe departmanının işi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt