O bölgede bir transfer olacaksa artık hakanı alırlar veya kiralık olarak uyguna gelcekse bissouma alınırYanılmiyorsam Eylül, Ekim ve Kasım'da 3 millî ara olacak. Toplam 1.5 ay ama değişti ise bilemem. Belki 2 ara olacak
Yine de sizce Bissouma 2 ay beklenmeye değer miydi?
Plan tam olarak buydu bence de. Son bir ayda olup bitenden tiksiniyorum. Neom aracılığıyla hülle transfer yapacaklardı. Vazgeçtiklerini de sanmıyorum. Sonuçta barıştan artık bize hayır gelmez bence lig için bir kanat daha almalıyız.Akoç Neom üzerinden Barış'a konacaktı, hayalleri suya düştü.
Barış bunun farkında bile değil bence.Plan tam olarak buydu bence de. Son bir ayda olup bitenden tiksiniyorum. Neom aracılığıyla hülle transfer yapacaklardı. Vazgeçtiklerini de sanmıyorum. Sonuçta barıştan artık bize hayır gelmez bence lig için bir kanat daha almalıyız.
Ne eyvahi yavfb postecoglu diyolar eyvah
bence iyi hocaNe eyvahi yav
Müthis olur, hic bir bok yapamaz
Forma çok güzel evet ama o yıldızların üstte olma olayı çoğu kişiyi rahatsız ediyor bence. Yan yana olsalar eminim çok daha fazla satardı. Seneye yan yana olunca da buna benzer bir forma çıkar umarım
Yasin Özdenak'tan sonra iyi bir kaleci bulamadı Kosmos.
dostum aşırı abartılı totemlerden vazgeçsiz geçin dalganızı 1-2 aya kalmaz
bu ne ya günay oynasın diyeceksiniz
Geçen seneye göre 1 puanla kaçirtmissin ilk 24 u ama mesajadaki tonlamalarina bakildiginda 3 puan falan alip 33. Olcaz havasi varLiverpool - 0
Manchester City (D) - 0
Atletico Madrid - 1
Eintracht Frankfurt (D) - 1
Bodo Glimt - 3
Ajax (D) - 1
Monaco (D) - 1
Union sg - 3
Cok üzgünüm hocam

Burada is yapmaz o herif. Bizde 2 mactada tokatı basarizbence iyi hoca
Jorge de kötü hoca degildibence iyi hoca
Benım beklentim - USG-Bodo maçlarını yen. ATL-Monaco maçlarında varlık göster, Ajax maçında belki puan. İlk 24 olamazsa bile başarısız demem bu senaryo olursa.
gruptan çıkmanın kesin ve net reçetesi:Benım beklentim - USG-Bodo maçlarını yen. ATL-Monaco maçlarında varlık göster, Ajax maçında belki puan. İlk 24 olamazsa bile başarısız demem bu senaryo olursa.