Murat Durmaz
Hocaların Hocası
Her ismin değiştiğinde senin verdiğin tepki temsili kanks yav@Murat Durmaz a mesaj atıyorum son mahlasımı kontrol et diye
Her ismin değiştiğinde senin verdiğin tepki temsili kanks yav@Murat Durmaz a mesaj atıyorum son mahlasımı kontrol et diye
Kiralayalim
Beni de Jhon Durmaz yapin
Kemal'im sen Jhon Durmaz ol Onur'um da Hakkı Durmaz olsun beraber alemlere akalım heaaaaaLaporte gelirse adımı hakiki stoper olarak revize edin
2010 bilbao sandım. Bass isimleri gibiAlkiza , Yeste, Urzaiz
Ugurcandan sonra onanayi alirlarsa tsliler ertugrul baskana temsili kanks yavUğurcan'ı alınca Ts'nin kaleci alacağını bildiğimiz için direk Ts ile görüşmelere gittik kanks yav![]()
Yav bunlar uclde kimle çıkacak klusevski maddison tel hiçbiri yazılmamışTottenhamdan acayip firsatlar var degerlendirebilene
@Keramettin TANRIVERDİ nasıl fikir?Kemal'im sen Jhon Durmaz ol Onur'um da Hakkı Durmaz olsun beraber alemlere akalım heaaaaa![]()
Geçen sezon TS maçı pek takip etmedim .bu sezon oynadıkları maçlara bakabildim hem kadroları hem de Tekke nasıl oynatacak diye Uğurcan sezona çok formda girdi. Onuachu'da bizim lig için müthiş santrafor. Banza'dan falan çok daha iyi bence.Uğurcan Çakır, geçen sezondan bu yana Süper Lig'de en fazla kurtarış (124) ve gole kapama (16) yapan kaleci konumunda.
Ekli dosyayı görüntüle 302057
Doğru ama 2005 , Ustaritz, Gurpegi, Eçeberya2010 bilbao sandım. Bass isimleri gibi
Karşısındaki de fazla tıfıl