İlker Atasay
Tecrübeli Üye
Ilkayin taktik bilgisinden faydalanirmiyiz acaba? Teknik heyet bazinda. Adam clde herseyi yasadi.
Adam Guardiola'nın veliahtı net faydalanmaları lazım şl'de oyun planını ilkay çizse daha iyi işler yaparız
Ilkayin taktik bilgisinden faydalanirmiyiz acaba? Teknik heyet bazinda. Adam clde herseyi yasadi.
Onu diyom ya, adamin hayati clde gecti.Adam Guardiola'nın veliahtı net faydalanmaları lazım şl'de oyun planını ilkay çizse daha iyi işler yaparız![]()
Oyunu İlkayin üstüne mi kuracak yoksa ilkaya sen sahada istediğin gibi takıl mi diyecek o önemli. İlkay blok arasına geçecek ise blok arasına pas atan bizde genellikle sara oluyor. Torrik de yapıyor ama sara kadar değil. Sara ve İlkay aynı denklemde mi oynayacak acaba.Ilkayin taktik bilgisinden faydalanirmiyiz acaba? Teknik heyet bazinda. Adam clde herseyi yasadi.
Aha da yazıyorum buraya iki seneye kelin yardımcısı 2 sene sonra da büyük bir takıma.Adam Guardiola'nın veliahtı net faydalanmaları lazım şl'de oyun planını ilkay çizse daha iyi işler yaparız![]()
Konya deniz için 12 milyon istemiş tsden. 7 8 gibi alsa iyi kaleci denizKaleci stresinden kurtulduk simdi ts düşünsün. Yetti be.
Sara ilkay birbirin alternatifi olur. Leminayi 6da kesecegini sanmiyorum. Neyse bakip görecegiz.Oyunu İlkayin üstüne mi kuracak yoksa ilkaya sen sahada istediğin gibi takıl mi diyecek o önemli. İlkay blok arasına geçecek ise blok arasına pas atan bizde genellikle sara oluyor. Torrik de yapıyor ama sara kadar değil. Sara ve İlkay aynı denklemde mi oynayacak acaba.
Kel 2 sene daha kalamaz city'deAha da yazıyorum buraya iki seneye kelin yardımcısı 2 sene sonra da büyük bir takıma.
Matis tel boxeourdfransız ahmet kutucu MATHYS TEL geldi mi?
Deniz ertaş iyi kaleci, akılları varsa onu alırlarKaleci stresinden kurtulduk simdi ts düşünsün. Yetti be.
Tabi ki ilkayTek şansınız var, İlkay mı Hakan mı diye sorsam ne derdiniz? Her ikisi de olsa iyi olur idi elbette ama bence ikisi arasından bize lazım olan oldu.
4 sene sonra alırız alt yapıda pişsinKonya deniz için 12 milyon istemiş tsden. 7 8 gibi alsa iyi kaleci deniz
8-10 milyon euro fiyat çekilmiş.Deniz ertaş iyi kaleci, akılları varsa onu alırlar