Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
en son süleyman rodop yapılmayacak demiştiBiz şimdi transfer yapacakmıyız 12 eylüle kadar yapmayacakmıyız muhabirlerden bişey diyen varmı ben görmedim.
en son süleyman rodop yapılmayacak demiştiBiz şimdi transfer yapacakmıyız 12 eylüle kadar yapmayacakmıyız muhabirlerden bişey diyen varmı ben görmedim.
Kapattik rtsBiz şimdi transfer yapacakmıyız 12 eylüle kadar yapmayacakmıyız muhabirlerden bişey diyen varmı ben görmedim.
Maaşı açıklayıp bonservisi açıklamamalarından belliydi
Tam olarak belli değil ama u23 bir yabancı uygun şartlara ve Bertuğ gibi bir Türk forvet uygun maliyete alınabilir deniyor.Biz şimdi transfer yapacakmıyız 12 eylüle kadar yapmayacakmıyız muhabirlerden bişey diyen varmı ben görmedim.
Aynı şeyi bugün düşündüm bence de böyle karıştı barışın kafa.
Başlarında hoca yok da ondanbu fb 14 yabancı + 3 gurbo = toplamda 17 ülke dışı oyuncu bildirebilecekken,
13 yabancı + 3 gurbo = toplamda 16 ülke dışı oyuncu bildirmiş uefa'ya.
şu an hali hazırda lig için 14 yabancısı var. buradan becao'yu uefa'ya bildirmemişler. emre mor ve levent mercan ikilisinden birini de bildirebilirlerdi. onu da bildirmemişler.
acaba amaçları ne ola ki? bana çok saçma geldi.
yani bizim oyuncumuz yok diye bildiremedik. bunlarda 3 ihtimal varken, 3'ünü de bildirmeyip, eksik oyuncu bildirme tercihine gitmişler.

derin gs görevde
SgDuayen oldugum 1 konu
1-Galatasaray
2- Göztepe
3- Fener
4- Trabzon
5-Samsun
6-Bjk
Uğurcana penaltıdan gol artırıp şu şarkıyı stadda inletmek