Varsayalım Tel'i bir şekilde alabildik. İcardi mi 3.forvet olacak? Nerde oynatacaz yav.
çocuk kanat ya daha çokVarsayalım Tel'i bir şekilde alabildik. İcardi mi 3.forvet olacak? Nerde oynatacaz yav.
barış mızıkçılığa devam edecekse onun yerine oynarVarsayalım Tel'i bir şekilde alabildik. İcardi mi 3.forvet olacak? Nerde oynatacaz yav.
çocuk kanat ya daha çok
Barış kalacak gibi görünüyor o yüzden yine olmazbarış mızıkçılığa devam edecekse onun yerine oynar
oynayabileceği tek yer sol açık olurVarsayalım Tel'i bir şekilde alabildik. İcardi mi 3.forvet olacak? Nerde oynatacaz yav.
Hücumun her yerinde oynar.Varsayalım Tel'i bir şekilde alabildik. İcardi mi 3.forvet olacak? Nerde oynatacaz yav.
Bir tek singo fatk yaratacak bence..2025-26---------2024-25
Uğurcan ---------Muslera
Günay------------Günay
Davinson---------Davinson
Apo -------------- Apo
Jakobs-------------Jakobs
Eren---------------Eren
Singo--------------Cuesta
Arda---------------Arda
Metehan-----------Metehan
---------------------Jelert
---------------------Frankowski
Kaan-----------------Kaan
Sallai-----------------Sallai
Lemina---------------Lemina
Berkan----------------Berkan
------------------------K.Demirbay
Torreira----------------Torreira
Eyüp--------------------Eyüp
Sara--------------------Sara
İlkay---------------------Mertens
Yusuf---------------------Yusuf
Barış----------------------Barış
Yunus---------------------Yunus
Kutucu-------------------Kutucu
L.Sane---------------------------
Osimhen------------------Osimhen
İcardi----------------------İcardi
----------------------------Morata
Geçen yılın sonuna göre ne kadar güçlendik tartışılır. Ben hala 3 yabancı hakkı varken pas geçilmesinin şokunu atlatamadım. Madem doldurmayacaktık Zanioloyu filan neden yok pahasına gönderdik? Rakiplerin kadrosuna baktığımda Şampiyonlar liginde çok bir başarı göremiyorum ben bu kadro ile. Beklentilerini yüksek tutan sonunda hayal kırıklığına uğrar benden söylemesi. Bari lig için birkaç alternatif genco alsalar da orası da sakata binmese.
barış kalacaksa bile bence devre arasında gidecek bu sefer. ya da aynı konular tekrar açılacak.Barış kalacak gibi görünüyor o yüzden yine olmaz
4. alternatife ihtiyaç var kanattaBarış kalacak gibi görünüyor o yüzden yine olmaz
batagovu takasla alalım
Bence de olmalı ama adam yedek kalmayı ister mi tartışılır4. alternatife ihtiyaç var kanatta
oynayabileceği tek yer sol açık olur
Karar verelimHücumun her yerinde oynar.
Kolay eşleşme çekmişim.Karar verelim
Hayri Abi simdi hesapladim Ugurcan'a verdigimiz parayla 5,5 ton hamsi alirmisizTrabzona verdiğimiz paraya onu da alırdık Uğurcan ve batago için 27
21 ekim 2023 saat 20:50 sularında, icardi başlığına girip "DOMALT BENİ DOMALT" dedin mi demedin mi?#barışalpernefreti
#uğurcannefreti
#gsliliğe1süreara
dedim21 ekim 2023 saat 20:50 sularında, icardi başlığına girip "DOMALT BENİ DOMALT" dedin mi demedin mi?
CANSIN