Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
1.83. Boyuma gore ideal.boy kaç?
1.83. Boyuma gore ideal.boy kaç?
1.83. Boyuma gore ideal.
Sumocu musun, renktas?Ben de 1.64 98 kiloyum rtaş iyi mi
Kızlar çok fitsin diyor rtaşSumocu musun, renktas?
milletin yedek kulübesini rahat bırak. bench basmak kimseye bir fayda getirmez.Bench basmak daha fazla zevk verir eminim
bu mallar yine kendilerine hayali bir dünya kurmuş mutlu oluyorlar.
dünya üzerinde hiçbir kulübün taraftarı bunlar kadar mal değildir. olamaz da.
kaç sezondur gs'a içeride dışarıda 3'er 3'er küskülendikleri için, sırf 2 maçta gs'a yenilmedi diye bu ismail'i hoca sanıyorlar. 4 kere gelmiş olacak fb'ye, 0 başarı. ama yine gelsin istiyorlar. tam tımarhanelik.
nelson-kaan-demirbay-mertens-ziyech-icardi(sakat oynuyordu düşüş trendindeydi) 0-1'lik maç
nelson-kerem-demirbay-mertens-ziyech-icardi 0-0'lık maç
iki maçın da gs kadrosu yukarıdaki gibi. orta saha ve hücum oyuncuları statik ve fiziksel eksikliği olan oyuncuları tercih etmişti okan hoca. fb ise tam tersi, osayi, oostervolde, batşuayi, djiku gibi kazma ama atletik oyuncularla çıkmıştı. hatta bunlara ilk sezonlarında fiziksel olarak fena olmayan fred ve symanski'yi de ekleyebiliriz.
biz yürüdük, onlar koştu. fiziksel olarak dayak yedik resmen. iki maçta da otobüsü çektiler. ikinci maçın biraz da psikolojik hikayesi vardı tabi. gs'a 1 puan bile yetiyordu, showa çıkmıştı vs.
şu anki gs kadrosu ile fb kadrosunun atletizm seviyesi mukayese kabul edemez. neyse gelsin bakalım iso. kendisine mail adresi açmaktan aciz biri muhtemelen. 1985 schumaher dönemi futbol bilgisiyle, rıza çalımbay'dan tek bir artısı olmayan iso. gelsin bakalım.
alınan son bilgilere göre sarı-kırmızılı ekip transferi kapattı...
abi o ittirme yabancı hoca varken de oluyor ya.Yerli hoca + FB kombinasyonu sonucu hepten artacak hakem ittirmeleri ile giderler yine. Son dakika penaltıları malum.
Yaşadığımız sürece her transfere dahiliz12 eylule kadar transfer yapma ihtimalimiz yok mudur?
abi o ittirme yabancı hoca varken de oluyor ya.
ha bu arada ben de yabancı hoca getirmelerini isterim. yerli hoca her zaman en az bir adım avantajdır lig için.
ben sadece iso özelinde fblilerin ölüp bittiğinin %10u kadar bile bir hoca olmadığını vurgulamak istemiştim.
Bir umuttu yaşatan insanı