GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 355

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
418,7K
Sayfa
355/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüketici hakem heyetine baş vursak Uğurcan 'ı iade edebilir miyiz? Şaka bir yana ama hiç güven vermedi çok top sektiriyor

Barış ın kariyer tepetaklak gider muhtemelen de be kardeşim 1 sene sabredemedinmi, ligede iyi başlamışsın CL de oyna kariyer zirvesi yap sonra ne edersen et. Al sana kariyer zirvesi...

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barışın işi çok zor taraftarlığı bir kenara bırakıp empati yapabileceğim bir pencereden yaklaşmaya çalışıyorum konuya valla zor, şuan anası babası dışında ülke topraklarında arkasında duran adam yok gibi bir şey keşke transfer olsaydı en hayırlısı o olurdu gibi. Buradan dönmesi için şl'de ciddi şov yapması lazım.

Kaleciyi son dk bırakıp olması gerekenden 2x fazlasını verirsen böyle sıkıntı çıkar.

Yauvvvvv anlayın artık

herkesin bir ajandası vardı

dursunun başından beri uğurcandı!
oyaladı herkesi

okanın cl maçlarına kendi evlatlarıyla çıkmak vardı onlara sözü vardı

kavukcuda hocası için kötü adam rolünü oynadı

hala daha anlamıyormusunuz!

oyuncularımız, hoca, yönetim hakkında aşırı olumsuzluk kasanlara şüphe ile bakmak gerek.. ve çok da prim verilmemeli.. buralarda da yer almamalı.. gitsinler başka yerde yaygara yapsınlar..

Tekrar onceki yorumumu tekrarlayabilirim:

Hakan 20 M ❌
Cunku inter duzenindeki Hakan olmaz burada. Milli macta en cok o gozle izledim, ispanya macini da bekliyorum ama.

pahali buluyorum o bonservisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt