Alper Altun görmesin dostum
2 katına satsak uğurcanı bedavaya getirirmişiz tüh.Hayri Abi simdi hesapladim Ugurcan'a verdigimiz parayla 5,5 ton hamsi alirmisiz
uyuyorAlper Altun görmesin dostum
O adi menajer ile abi kardeş ilişkisi kurmuşlar. Nasıl bu işi halledeceğiz aklıma yatmıyor açıkçası
Çiğköfte yoksa ya ye dedin mi demedin mi?Hamburger yoksa çiğköfte ye
Zor kısmı orası işte, abi kardeş ilişkisi kurmuşlar. Herif fena kafalamışBabası makul birine benziyor çağıracaksın kulübe 2 kilo kuzu pirzolayı önüne koyacaksın o menajeri defettireceksin
Hiç zannetmiyorum.barış için iyi oldu, belki iç hesaplaşma yapıp adam olur o aptal abilerini dinlemeyi bırakıp
durup ben napıyorum diye düşünmeye itebilir
Galatasaray taraftarı asla mutlu olmayacak bu net.hakan gelse 1 mac kötü oynasa zorla kendini aldırttı fln yazılacak linc edilecek
Ailenin küçük çocuğu hata yapabilir. Biz yanında olarak ona doğruyu göstermeli ve destekçisi olmalıyız. Evladımızı sokağa atmayalımAdama bak. Önce özür dilesin ve o menajeri kovsun. Hem hatayı yapan o hem biz alttan alacağız, yok ya
memnuniyetsizler cünküGalatasaray taraftarı asla mutlu olmayacak bu net.
Önce bir hatasını kabul etsin, eşşek kadar adam kaç yaşında. Daha ne düşündüğünü bile bilmiyoruz, belki içinden bize küfrediyor bırakın gideyim diyor.Ailenin küçük çocuğu hata yapabilir. Biz yanında olarak ona doğruyu göstermeli ve destekçisi olmalıyız. Evladımızı sokağa atmayalım