Mustafa Baran
Büyük Kaptan
Ferdiyi cekemez miyiz yaw. Kudururlar yemin ederim.
Sakatlıktan sonra ziya erdala dönmüş gerek yokFerdiyi cekemez miyiz yaw. Kudururlar yemin ederim.
kamerayla mı, çekiciyle mi?Ferdiyi cekemez miyiz yaw. Kudururlar yemin ederim.
Clde de bence çok iş yapar sara ilkay bence ama dediğin gibi bizi zorlar çünkü sahaya yayılımımız çok sıkıntılı. Alanları hep yüksek eforlu koşuyla kaptmak gerekiyor, pozisyon almayı bilen oyuncu sayımız sınırlı. Sahada kompakt durmakta baya zorlanıyoruz o yüzden lemina ve tore olurGörece daha kolay maçlarda özellikle ligde evet ve üretkenlik artabilir. Ama Cl de lemina Toreira olur. Sara Toreira Lemina hep değişmeli oynar muhtemelen. Orta saha rotasyonu bu şekilde olur. Yoksa o kadar maçı zaten kaldıramazlar
Form tutar abi sağ sol bek ve 8 numarayı yedekler.Sakatlıktan sonra ziya erdala dönmüş gerek yok
Babası akıllı adama benziyor abi- kardeş ilişkisi varsa o menajer bozuntusuyla babası abi- kardeşi birlikte güzelce bir tokatlamalı.O adi menajer ile abi kardeş ilişkisi kurmuşlar. Nasıl bu işi halledeceğiz aklıma yatmıyor açıkçası
Cidden top bile süremiyorSakatlıktan sonra ziya erdala dönmüş gerek yok
kamerayla mı, çekiciyle mi?
Barış bir şekilde kazanılacaktır. Çıkıp katkı da verecektir. Barış işi günün sonunda sulh ile bitecek, inanıyor ve istiyorum.
İlkay takıma pozitif hava katmış
O cümle tehlikeliTakımda kolej havası var diyebilir miyiz
Dronelar ile kayıt alınıyormuş antrenmanlarTakımda kolej havası var diyebilir miyiz

çalhanoğlu beni salın antremana falanda gelmiyorum deyip kafasına göre antremana çıkmasın bakalım inter neler yapıyor , taraftarları direkt şu pankartı açar dingonun ahırı değil tabi oralarBir sonraki ic saha maçında mactan once taraftar Baris'i tribune cagirip destek verir, Baris'da o macta çok iyi mücadele eder ve olay kapanır. Özür dilemesine falanda gerek yok. Hakan Calhanoglu'da Inter'den ayrılmak istiyor, özür mu dilemesi lazım ?