Tuna Köse
İmparator
Forma şansı bulma şansı çok zor bu şekilde devre arası ucuza getirip 1.5 milyon maaşa yapıştırıp almak lazım o zaman kudururlar.Sakatlıktan sonra ziya erdala dönmüş gerek yok
Daha genç 6 ay oynasın kendine gelir.
Forma şansı bulma şansı çok zor bu şekilde devre arası ucuza getirip 1.5 milyon maaşa yapıştırıp almak lazım o zaman kudururlar.Sakatlıktan sonra ziya erdala dönmüş gerek yok
takımda kolej haTakımda kolej havası var diyebilir miyiz
Amaç ne hocalığa da yabancı sınırı mı geliyor.Montella türk oluyormuş
OB sonrası yerli tdden devam edelim derim
Türk milletini çözmüş olabilir adam, yağlı bi sözleşme kapma düşüncesi olabilirAmaç ne hocalığa da yabancı sınırı mı geliyor.
Amaç ne hocalığa da yabancı sınırı mı geliyor.
Defansif istatistikleri cok iyi..Singodan pozitif enerjiler alıyorum galiba sezonu sürklase edecek çocuk
Boey bireysel antreman ekibiyle ligin içinden geçmişti. Aynı mevzu tekrarlanırsa müthiş olurSingodan pozitif enerjiler alıyorum galiba sezonu sürklase edecek çocuk
Gürlere, zeqiriye falan ezilen frankowskiden sonra ilaç gibi gelecek.Defansif istatistikleri cok iyi..
Bunun fiziksel kapasitesi boeyden de üstün gibi duruyor. Umarım kolay sakatlıklara devam etmezBoey bireysel antreman ekibiyle ligin içinden geçmişti. Aynı mevzu tekrarlanırsa müthiş olur
Benimde geldi dün ben de çok beğendim almayanlar varsa tavsiye ederim. Çok bekledik ama deydi.Bu arada solo il gala forması geldi muazzam bir şey olmuş. Çok yakışıklı bir forma sponsorluk vs de yok düğünde bile giyilir ayrıca sol altında formayı alan kaçıncı kişi olduğu yazıyor benimki 6685
Orada koskocaman bereket tanrısı duruyor yav.Çok iyi fikir,
Yerli td zorunluluğu getir
Montella'yı türk yaptıktan sonra MT'den ayır
Rekor maaşla ve araya siyasileri sokarak Okan hocayı MT'nin başına getir
Montella Fener'e gitsin
Galatasaray'ı çökertme operasyonu