GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 380

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,5K
Sayfa
380/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisi bilemedi ya transferi birseyler uyduruyor. Ortaligi karistiracak, her zamanki gibi. Eger kikirdaginda birsey olsa vascoda girmez bu ise. Sonucta kiraliga da az para vermediler ve belirli sürecten sonra zorunlu satis da yürürlüge giriyor.
lavuku sevmem ama bilememelik bi durum yok herif moskovaya gitti 3-4 gün tutup yollamadılar mı

bir tek bu da demiyor zaten eski açıktakiler falan da söyledi aynısını

sallai
lemina
icardi
arda
berkan
kaan
barış
jakobs
ünyay

kadronun abartıldığı kadar dar olduğunu düşünmüyorum

2 kişi daha olmalıydı bence de ama yapacak bir şey yok

Ben daha önce yabancı kontenjanının boş kaldığı bir transfer sezonu hatırlamıyorum. Bu durumun paranın bok gibi olduğu bir dönemde yaşanıyor olması da Kavukcu ve Hatipin pompalı tüfekle kovalanması gerektiğinin açık göstergesi.
Ne başkanda ne diğer 2side umrunda değildir zaten.O yüzden birşey beklemeyi bıraktım.Her sezon boşa 50 100 milyon eurolar gidecek ve kötü yada yanlış transferlere devam edilecek.

Baris Alper takima geri kazandirilirsa bencede cok dar kadromuz yok. Sol stoper deniliyor fakat Arda Unyay faktorude var. Bazen onunu kapatmamak lazim. Ekstra stoper aldigin zaman firsat ihtimalini kapatiyon.

Yani yazmak istemiyorum ama dumduz para kokusu alinca gaza gelmis emlak komisyoncusu gibi bir tip afedersin.

Cok belli para pesinde takla attigi, K.Ö baskanini da getirmis muhabbetin icine.

Barış kendisini "uzun suredir taniyorum, abim gibi" gibi bir iliskide tutuyorsa kariyer yonetimi planlariyla beraber ,beyni yikanmis demeyecegim ama etkilemis besbelli. Keremin alacagi maas ile gazlamistir uzerine.

Sosyal medyaya dusmeden duzgun takilan, isine konsantre gorunen takdir ettigimiz cocuk ne konulara dahil oldu. Cok yazik gercekten.

İsin sonunda adama "abi kusra bakma ama bak bu ise kalkistik, neler neler oldu" diyerek duzgun insanlarla calismaya baslayip kafayi sifirlamasi lazim. Taraftar ile arasini duzeltmenin ilk adimi o olacaktir.
Barış'ın olayında esas menajer Tuncay Maldan değil

3 harfli bir it var ya esas ortalığı o karıştırıyor

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt