Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce tekrarladigim gibi 3 eksigimiz var. Bunlari herkes biliyor.

Sol stoper
Ofansif orta saha
Kanat

1757169815442.webp

Takimdan ayrilan oyunculari incelersek sezon sonunda Muslera haric ilk 11'den kimsenin gitmedigini görüyoruz.
Ligin ilk yarisinda Mertens takimi tasimis ama 2.devrede kulübede son 20 dk oyuncusu olmustu.
Frankowski, Kerem, Jelert, Nelsson, Cuesta, Köhn ve Zaniolo zaten ya kadroda yoktu ya da sadece görüntü olarak orada duruyordu.
Morata ise dönüsümlü ilk 11 - rotasyon oyuncusu olarak Icardi'nin yerini almisti, o döndü Morata gitti.

Burada yabanci siniri tamamen kullanilmadigi halde Yusuf Demir haric tüm gereksiz yabancilarin yollandigini görüyoruz ama gelen oyuncu sayisi az.

Onurum ben de zidane demiyorum zaten bence de bi orta saha alınsa süper olur

sadece kutucu ve yusufla aynı kefeye konması haksızlık onu söylüyorum çünkü başarılı olup performans verdiği zamanlar var formamızlan
Kutucu'yu bonservisle TS'ye verelim, öyle bir şey olursa Uğurcan konusundaki zararımız bir nebze tolere edilir. :asd:
Hayatımda antrenmanda bile gol atamayan forveti ilk defa gördüm. Antrenman görüntülerinde bile ya dağa taşa vuruyor ya kalecinin üzerine. İnanılmaz bir çar.

Kutucu'yu bonservisle TS'ye verelim, öyle bir şey olursa Uğurcan konusundaki zararımız bir nebze tolere edilir. :asd:
Hayatımda antrenmanda bile gol atamayan forveti ilk defa gördüm. Antrenman görüntülerinde bile ya dağa taşa vuruyor ya kalecinin üzerine. İnanılmaz bir çar.
bazı topçular büyük takıma gelmeden anlaşılmıyor ya eyüpte çat çat 90a vuran adam burda değil şut çekmek adım atmayı unuttu :asd:

Son düzenleme:
Acayip bir taraftar kitlemiz var Onana gelmesin diye yangın yapılıyordu son gün. Şimdi Ts de başarılı olursa cart curt diyenler var. Allah ıslah etsin ne diyim
Bunlar aynı üyeler mi ama. Rüzgar o gün kim aktif olup yazıyorsa ona göre esiyor.

Genoa gibi bir takımda bile yarım devrede postalandı. 1 tane şansa bala gol attı diye kendisine övgüler yağdıramayacağım maalesef. Gereksiz bir Berkan güzellemesi yapılıyor, geçen yıl Berkan'a verilen süre Eyüp'ten ve Gökdeniz'den çalındı.
Eyüpte , yusufta Gs de oynuyorum ayagına kız kovalayan 2 tane herif neyini görücez yav fazla abartiyonuz eyüp 'ü sırf bayern b den geldi diye berkandan bir farkı yok herifin.

Uğurcan sonrasi onana hamsilerde büyük travma yaratabilir.

Bizim almamız gereken adamı ts alıyor.Ustune bir de hakan alırdık ne güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt