- 22 Ocak 2010
- 52.332
- 33.686
- 3.073
süleyman demirel çöl gezegenine gitmiş, ne demiş?
"dune dune'dur. bugün bugündür." :d
@Targutay Sabancı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
süleyman demirel çöl gezegenine gitmiş, ne demiş?
"dune dune'dur. bugün bugündür." :d
@Targutay Sabancı
Bazen değerli üyemiz feramuz'un üyeleri tehdit etmesini anlıyorum. Kendisini saldım artık.Acayip bir taraftar kitlemiz var Onana gelmesin diye yangın yapılıyordu son gün. Şimdi Ts de başarılı olursa cart curt diyenler var. Allah ıslah etsin ne diyim
Aynınını yazacaktım tamda onana gömüldüğü kadar kötü kaleci değil deffaaatlerce yazdım burada uğurcan iyi kaleci ama daha az bonsa onanayı tercih ederdim boş yere boklandıAcayip bir taraftar kitlemiz var Onana gelmesin diye yangın yapılıyordu son gün. Şimdi Ts de başarılı olursa cart curt diyenler var. Allah ıslah etsin ne diyim
Barıştan hala umudunuz var mıbaris hala uzlasmiyor, bu nasil ciddiyetsizlik? oynamayacaksa aciklama yapsin ona göre kanat transferi yapalim.
Geçen sezon hücumcular; Osi-Icar-Morat-Mertns-BAY-Yuns
Bu sene; Osi-Icard-Sane-Yuns-Bay(?)
Geçen sezon ortasahalar; Tor-Sar-Lem-Dbay
Bu sezon ortasahalar; Tor-Sar-Lem-Gündo
Geçen sezon defans; Jcobs-Elma-Apo-Davins-Cuest-Frankws-Jelrt
Bu sezon; Jcobs-Elma-Apo-Davins-Singo
Geçen sezon kale; Mus-Güny
Bu sene kale; Ucan-Güny
Bu nasıl güçlenme yav?
var yada yok bey efendimiz kararini versin artik bir an önce, süre daraliyor.Barıştan hala umudunuz var mı
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu saatten sonra gidemez çıkacak oynayacak. Devre arası gitsinvar yada yok bey efendimiz kararini versin artik bir an önce, süre daraliyor.
kenan yıldız arda güler ve çalhanı alsak yine 4 yabancı daha lazım der miydiniz acaba taktınız yabancı sayısına niye başlanmıyor 10 yabancı yawYa arkadaş 10 yabancı ile sezona baslanmaz. İcardinin hali ortada zaten. Neyi bekliyorsunuz. Hadi şampiyonlar liginden geçtiniz ligdende mi geçtiniz. Bu oyuncular 3 günde bir dayanmamazlar. Hiç mi utanmiyorsunuz
Defans orta saha ve forvet lazim
adam sanmiski ben tasiyorum gsyi, bize güzellikler yapiyormus. gördük, böyle düsünen birisinin zekasindan süphe ederim. onsuzda oluyor, konsantrasyon eksikliginden ispanyayada kendini gösteremiyor, allahin sopasi yok.Bu saatten sonra gidemez çıkacak oynayacak. Devre arası gitsin
Evet. Hadi 14 olmadı 13 olsun. O dediğin yerliler gelmez zaten Hakan disiinda. İcardiyi sende saymiyon. Kaldı 9.kenan yıldız arda güler ve çalhanı alsak yine 4 yabancı daha lazım der miydiniz acaba taktınız yabancı sayısına niye başlanmıyor 10 yabancı yaw
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek lazimadam sanmiski ben tasiyorum gsyi, bize güzellikler yapiyormus. gördük, böyle düsünen birisinin zekasindan süphe ederim. onsuzda oluyor, konsantrasyon eksikliginden ispanyayada kendini gösteremiyor, allahin sopasi yok.