Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süleyman demirel çöl gezegenine gitmiş, ne demiş?

"dune dune'dur. bugün bugündür." :d

@Targutay Sabancı
şaşıran aslan (691 x 691).webp

baris hala uzlasmiyor, bu nasil ciddiyetsizlik? oynamayacaksa aciklama yapsin ona göre kanat transferi yapalim.

Acayip bir taraftar kitlemiz var Onana gelmesin diye yangın yapılıyordu son gün. Şimdi Ts de başarılı olursa cart curt diyenler var. Allah ıslah etsin ne diyim
Aynınını yazacaktım tamda onana gömüldüğü kadar kötü kaleci değil deffaaatlerce yazdım burada uğurcan iyi kaleci ama daha az bonsa onanayı tercih ederdim boş yere boklandı

Kadromuz fena değil lakin bu kadronun en önemli parçası en büyük yatırımı Leroy sane
Şimdiye kadar sahada birşey görmedik
Rahat relax elini beline koyup beklediğini defalarca izledik biz bu adamı Bayern de de izledik daha bizimle oynanan Almanya'da ki maçta geriye gelip topu alıp alıp taşıdı boeyi baya hirpalamisti

Umarım uyum sorunudur Umarim verim alırız aksi takdirde yunus barış sallai ile işimiz çok çok zor olur

Geçen sezon hücumcular; Osi-Icar-Morat-Mertns-BAY-Yuns
Bu sene; Osi-Icard-Sane-Yuns-Bay(?)

Geçen sezon ortasahalar; Tor-Sar-Lem-Dbay
Bu sezon ortasahalar; Tor-Sar-Lem-Gündo

Geçen sezon defans; Jcobs-Elma-Apo-Davins-Cuest-Frankws-Jelrt
Bu sezon; Jcobs-Elma-Apo-Davins-Singo

Geçen sezon kale; Mus-Güny
Bu sene kale; Ucan-Güny

Bu nasıl güçlenme yav?

> geçen yıl icardi yoktu, zaten tek başına rotasyona icardi’nin kstılması bile ciddi + sane var.

> orta sahada rotasyon iyi durumda. ilkay da icardi kadar etki yapma potansiyeline sahip.

> bu noktada cuesta, frank, jelert zaten yok hükmündeydi ek olarak buraya singo ve sakatlık problemi henüz yaşamayan hacobs katıldı. burada tek problem stoper hattında alternatifsizlik olabilir ki sağ bek için sallai gibi bir faktör de artık var.

> muslera, geçen yıl maalesef çok kötüydü. uğurcan otomatik olarak iş yapacaktır.

genel olarak bence takım 70/100 skalasından 85/100 civarına geldiğini söyleyebilirim.

Bizimkiler barisa guvenip lookmani almadilar, eger baris hala ayni barissa eksi yonetime ve hocaya yazar

icardi'nin morata kadar iş yapabileceğini asla düşünmüyorum

sahada olduğu her dakika eksik oynatacak gibi

Ya arkadaş 10 yabancı ile sezona baslanmaz. İcardinin hali ortada zaten. Neyi bekliyorsunuz. Hadi şampiyonlar liginden geçtiniz ligdende mi geçtiniz. Bu oyuncular 3 günde bir dayanmamazlar. Hiç mi utanmiyorsunuz

Defans orta saha ve forvet lazim

Ya arkadaş 10 yabancı ile sezona baslanmaz. İcardinin hali ortada zaten. Neyi bekliyorsunuz. Hadi şampiyonlar liginden geçtiniz ligdende mi geçtiniz. Bu oyuncular 3 günde bir dayanmamazlar. Hiç mi utanmiyorsunuz

Defans orta saha ve forvet lazim
kenan yıldız arda güler ve çalhanı alsak yine 4 yabancı daha lazım der miydiniz acaba taktınız yabancı sayısına niye başlanmıyor 10 yabancı yaw

kenan yıldız arda güler ve çalhanı alsak yine 4 yabancı daha lazım der miydiniz acaba taktınız yabancı sayısına niye başlanmıyor 10 yabancı yaw
Evet. Hadi 14 olmadı 13 olsun. O dediğin yerliler gelmez zaten Hakan disiinda. İcardiyi sende saymiyon. Kaldı 9.

Lig Avrupa arası durmadan oynarlarsa pert olacaklar hepimiz biliyoruz

adam sanmiski ben tasiyorum gsyi, bize güzellikler yapiyormus. gördük, böyle düsünen birisinin zekasindan süphe ederim. onsuzda oluyor, konsantrasyon eksikliginden ispanyayada kendini gösteremiyor, allahin sopasi yok.
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek lazim

Suudi Arabistan'da transfer 11 Eylül Perşembe son (Cuma resmi tatil.)
Türkiye'de de 12 Eylül son gün. O güne kadar Barış zorlayacaktır, sonrası normale döner. Kimse kariyerini bitirmez bu yaşta, sezon sonunda da satılır.

27ye kaleci satıp Onana kiraladi adamlar ise bak.Bence orası umurunda olmaz bu arada onananin ondan salabilir.Salmazsa en iyi kaleci ligde.Hakan+onana hatta üstüne bir kanat da alırdık ama işte neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt