Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.241
- 12.987
- 2.658
Hepsi birbirini yedekliyor ama leminanin benzeri yok.Ortasaha en bol yerimiz bence transfere gerek yok
İlkay
Torreira
Lemina
Sara
Berkan
Yusuf
Kaan
Gökdeniz
Sıraçhan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsi birbirini yedekliyor ama leminanin benzeri yok.Ortasaha en bol yerimiz bence transfere gerek yok
İlkay
Torreira
Lemina
Sara
Berkan
Yusuf
Kaan
Gökdeniz
Sıraçhan
Berkan var hocam forumda baya fanı varHepsi birbirini yedekliyor ama leminanin benzeri yok.
Bayern'in orta saha rotasyonuna bi' bak bakalım Eberl neler yapmış.Berkan var hocam forumda baya fanı var
Berkan 8 gibi oynuyor oynadigi zaman, hem tr icin alternatif olur ancak. Leminanin kesiciligi hicbirinde yok. Torreira bile ilk geldigi gibi top calamiyor, daha cok pasöre dönüstü. Oraya en azindan bi u23 alinabilirdi.Berkan var hocam forumda baya fanı var
Kadronun içine etmiş, istifa istiyorlar evetBayern'in orta saha rotasyonuna bi' bak bakalım Eberl neler yapmış.
lemina yokluğunda singodan ön libero olur mu acabaBerkan 8 gibi oynuyor oynadigi zaman, hem tr icin alternatif olur ancak. Leminanin kesiciligi hicbirinde yok. Torreira bile ilk geldigi gibi top calamiyor, daha cok pasöre dönüstü. Oraya en azindan bi u23 alinabilirdi.
Okan Buruk: "Transfer için kesinlikle yapacağız veya yapmayacağız demiyorum ama şu an için benim düşüncem yapmama yönünde.Bütün mevkilerde normalden de kalabalığız. Karşımıza fırsat çıkarsa düşünülür."
Hoca deminki yayinda orda düsümüyorum dedi. Aslinda gerektiginde hem sanchez hem singoda oynar orda. Bence kesici meziyetlerinden ama onlari ilk savunmada kullanmak istiyor. Lemina gelmeden öncen torreiranin formu baya düsmüstü orda sanchezi denemeliyiz diyordum, sonra iyi ki leminayi alindi oraya ara transferde.lemina yokluğunda singodan ön libero olur mu acaba