Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhenle Icardiye 25 m euro verip santrafor rotasyonundan bahsedemeyiz, birini almayacaktın ya da birini gönderecektin o zaman.

Real Gonzalo ile oynuyor ama sen adam alacaksın hadi abi ya.
kadrosunda 3 tane santraforu olan onlarca takım var. onları ne yapacağız?

3. santrafor kısa sözleşmeli, düşük profilli biri olabilirdi gayet de. hele ki yabancı kontenjanı açığı varken. buna neden bu kadar yükseldin, anlayamadım. :asd:

o başka bir eleştirinin konusu da, elimizdeki sonuç şu anlık bu. öncelikle sonuca bir çözüm bulmalıyız. sonra senin dediğin konu masaya yatırılır. şu an sabaha kadar icardi neden fit durumda değil diye tartışırsak tartışalım, bir sonuç olmayacak ya. ancak gerçek olan, santrafor rotasyonumuzun -şimdilik- çok dar olduğu.

icardi fit durumda olsa bile, cl+lig+kupa oynayacak bir gs'ın 3. bir santraforu olmalı bence. geçen sene osi-icardi-bats, ondan önce yine gomis-seferovic-icardi, yani hep 3 santraforu oluyordu gs'ın.
barış varken gereksiz görüyorum 3.ismi

barış varken gereksiz görüyorum 3.ismi
"icardi'nin güncel fiziksel durumu" ve "barış'ın yaşadığı süreç" diye özellikle belirttim ya zaten ben de. barış ile ilgili muallak bir durum var. ideali çıkıp tam performans oynaması tabi ama bilemiyorsun. icardi ile ilgili ideal durum da bir an önce fit hale gelmesi. ancak her zaman ideal durumlar gerçekleşemeyebiliyor. yoksa ben de katılırım sana.

Hoca rotasyonları bile isteye eksik bıraktırıyor. sakatlık-ceza durumlarında başka mevki oyuncularını oralarda kullanarak gönüllerini hoş tutma yoluna gidiyor. Geniş kadrolarla çalışmayı önceki kulüplerinde de tercih etmiyordu; BŞ de o yüzden patlamıştı.

Bence de artık öyle 15-20-30 milyonluk adamlar katılmamalı bu kadroya; aksi halde çalışma huzuru bozulabilir. Ancak hazır boş yabancı kontenjanı varken DM, sağbek, stoper, kanat, belki santrfor rotasyonlarına genç, potansiyel vaad eden en az iki oyuncu almamak ağır gaflettir. Aramadan, denemeden cevher bulamazsın zira. Hep hazır adamlara gidip onlarca milyon bonservis ve 5-10 milyon maaşlar ödeyerek bu çarkı sürekli çeviremezsin. Seneye de bu seneki gibi hamleler yapılacağını umanlar yanıldıklarını görecekler.

Genç adamları takıma katarsın; onların performanslarına, takımın UCL ve ligdeki seyrine göre ara transferde gereken pozisyonu alırsın. 300 milyonluk takım kurup da yatırım niyetiyle 5-10 milyonluk riskten kaçınmak net iş bilmezliktir. Scout ekibi tırt/göstermelik (Çalışmalarına, önerilerine itibar edilmiyorsa daha da kötü); hocanın da hiç öyle niyetinin olmadığı anlaşıldı artık. Sacha Boey' u yere göğe sığdıramıyor, öve öve bitiremiyordu; onun geldiği zamanki profilde, doğru tek bir hamlesi olmadı; bula bula dörtlü sağbekine Jelert' i getirtti, üçlü oynattığı zaman da süre vermedi tüy sıklete. Ha, evet Singo' yu keşfetti! 30 küsur bonservis ve yüksek maaşla, 2000 doğumlu adam için kim 60 milyon serbest kalma bedeli ödeyecekse? Yıllarca yüksek fayda sağlasın da satılmasa, kar edilmese de olur; satışlık yatırım böyle yapılmaz zaten...

kadrosunda 3 tane santraforu olan onlarca takım var. onları ne yapacağız?

3. santrafor kısa sözleşmeli, düşük profilli biri olabilirdi gayet de. hele ki yabancı kontenjanı açığı varken. buna neden bu kadar yükseldin, anlayamadım. :asd:
Yükselmedim, bence bir tane dahi 3 nokta santraforu olan takım yok

Hatta ötesine gideyim iki santrafora net 25 artı imaj bonus veren Avrupa takımı kaç tanedir o da muamma

1000 dk az oynayacak adam lazımsa Barış ilk iki maçın adamıydı

Kutucu’ya hayrına 6 m euro vermedik, bize gelmeden devrede 10 golü vardı

Alt yapıda Çağrı ve Ada var o seviyede her maç atıyorlar

Para harcayıp getireceğin adamlar bunlardan daha iyi mi olacak üstüne kontenjan var

Cenk Tosun mu isterdin mesela

Merhabalar yaptığım araştırmalar sonucunda transferi kapattığımızı öğrendim. Bir ihtimal son gün 1 kişi gelebilir diye duydum.

Maxwel woledzi
Silas andersen
Biri hem bek hem defans biri orta saha
Maximum 5 e biter

Dün hocanın yayınını izleyemedim. Şimdi satır başlarına bakıyorum da şöyle bir şey söylemiş:

Okan Buruk: "Yine dominant oyunumuzdan ödün vermeyi düşünmüyoruz. Kime karşı olursa aynı oyunu ortaya koymaya çalışacağız. Ben geldiğimden beri birinci bölgede hiç oynamadık. Birinci bölge savunmasıyla hiçbir takıma karşı oynamadık."

Bu hoşuma gitmedi. İnanılmaz yav. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt