Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osi'de bir bok olmadığı dün sıcağı sıcağına bile belliydi. g.africa maçından tüymek için de güzel bahane oldu. nijerya'nın wc eleme maçları formalite bir nevi. osi olsa ne olmasa ne. bizde ise haftaya cl başlıyor. okan hocayla çalışılmış bir set bile olabilir bu iş. :d

osi'de bir bok olmadığı dün sıcağı sıcağına bile belliydi. g.africa maçından tüymek için de güzel bahane oldu. nijerya'nın wc eleme maçları formalite bir nevi. osi olsa ne olmasa ne. bizde ise haftaya cl başlıyor. okan hocayla çalışılmış bir set bile olabilir bu iş. :d
Bahsettiğin tarz bir şey olduğunu da sanmıyorum. MR'ı beklemek lazım. Uzun süreli bir şey yoktur umarım..

Niye birşeyi yokmuymus

Nijeryalılar bi halt anlamamışlar buraya gelince belli olur, mrdan sonra eyüp maçı kesin olmazda frankfurtta şüpheli bence.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem bek hem defans yedeği olacak oynayacak adam var almıyoruz ya . Adamın istatistikleri bilmeden dalga geçilmesi de cabası

Osimhen e bir şey olursa, iyileşene kadar Nijerya Futbol Federasyonu bize bi forvet vermeli bence

kaval kemiğinde morluk diyor. bir şey olmaz. 2 güne ağrısı bile kalmaz. görüntüden de belliydi yav zaten.
Cok sansli bir durum bu arada
1 saniye icinde hem diz hem bilek terste kaliyor. Agirligini farketmeden bi verseydi..

Herife sinirlendigi icin goturuyordu bilegini zaten

Orta saha konusu da baya abartılıyor

Ayılıp bayılınan ifb orta sahasında kaç adam var?

Edson
Fred
İsmail
Kulübe köpeği

tek yangın olması gereken yer as stoper almadığımıza pişman olmayız inş

Osimhen hakkında açıklama gelir bugün bir şeyi yoktur telaş yapmayın

Osimhenin sakatlık darbeye bağlıysa iyi bana ayağa kalkmaya çalışırken bileğini sakatladı gibi gelmişti. Öyleyse sakatlığı daha uzar

Orta saha konusu da baya abartılıyor

Ayılıp bayılınan ifb orta sahasında kaç adam var?

Edson
Fred
İsmail
Kulübe köpeği

tek yangın olması gereken yer as stoper almadığımıza pişman olmayız inş
çikimanki'yi unutmuşsun. :d

evet onların da leş atıyor orta sahası bence bu arada.

stoper rotasyonlarına da baksana.

Kaval kemiginde morarma daha önce bende de oldu

Bir hafta agrisi oluyor ayak bileginde ama daha sonra tekrar normale dönüyor ve ben bir hafta sonra tekrar maca cikmistim

Osimhen de daha kisa sürer profesyonel bir ekip tarafindan tedavi uygulanacagi icin

Frankfurt macinda saha da olur diye tahmin ediyorum

Lig için Cristian Eriksen uygun rakamlara denenemez mi halen takim bulamamış sonra dan oyuna giren kaliteli ayak lazım takıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt