- 18 Temmuz 2009
- 82.384
- 241.047
- 5.263
Buçi bir kaç gün demiş
Bize dönmesi de iyi
Biraz da susalım
Bize dönmesi de iyi
Biraz da susalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O 10 no diye yazmadım ya arkadaki 2lide hayatta oynatmazlar bence 4231 oynayacaklarsaçikimanki'yi unutmuşsun. :d
evet onların da leş atıyor orta sahası bence bu arada.
stoper rotasyonlarına da baksana.
Ne liverpoolu yawEyüp(d)-Konya-Alanya(d) ligdeki 1 aylık fisktür çok zor değil kağıt üzerinde. En kötü ihtimal Liverpool maçına yetiştirmek lazım.
MR yokmuymuş orada onu anlamadım hafif morluk, şiddetli morluk diye konuşuyorlar. En azından çok ciddi bir şey değilmiş gibi gözüküyor.Buçi bir kaç gün demiş
Bize dönmesi de iyi
Biraz da susalım
Nasıl formalite? Benin ile 1 puan fark var sadece ve daha 3 maçları var. Play-off 'a kalabilirlerosi'de bir bok olmadığı dün sıcağı sıcağına bile belliydi. g.africa maçından tüymek için de güzel bahane oldu. nijerya'nın wc eleme maçları formalite bir nevi. osi olsa ne olmasa ne. bizde ise haftaya cl başlıyor. okan hocayla çalışılmış bir set bile olabilir bu iş. :d
Hafif de olabilir. İyi düşünelim iyi olsun.Osimenin durumu sanıldığı kadar hafif olmayabilir.
Frankfurta yetişir herhalde ama oyle hicbirseyi yokluk bir durum da degil.Hafif de olabilir. İyi düşünelim iyi olsun.
Alper bey hosgeldinizNasıl formalite? Benin ile 1 puan fark var sadece ve daha 3 maçları var. Play-off 'a kalabilirler
benin leshoto ile oynuyor. puan farkı 4 (m.bilicioğlu style) :dNasıl formalite? Benin ile 1 puan fark var sadece ve daha 3 maçları var. Play-off 'a kalabilirler
Yok demekki, MR çekilse çoktan belli olurdu mevzu.MR yokmuymuş orada onu anlamadım hafif morluk, şiddetli morluk diye konuşuyorlar. En azından çok ciddi bir şey değilmiş gibi gözüküyor.
O sakatlansa bu düşse
Agzinizi hayra açın ne kötü niyetli insanlar siniz yaw Allah fırsat vermesin size düşün şu takımın yakasından gudubet herifler