Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün hocanın yayınını izleyemedim. Şimdi satır başlarına bakıyorum da şöyle bir şey söylemiş:

Okan Buruk: "Yine dominant oyunumuzdan ödün vermeyi düşünmüyoruz. Kime karşı olursa aynı oyunu ortaya koymaya çalışacağız. Ben geldiğimden beri birinci bölgede hiç oynamadık. Birinci bölge savunmasıyla hiçbir takıma karşı oynamadık."

Bu hoşuma gitmedi. İnanılmaz yav. :asd:
@Okan Mason

Transfer eksiğini söyleyeyim

Laporte’un kapısında yatardım sol stopere almak için, o adamdaki oyun zekası müthiş denge katardı savunmaya, Apo ile rotasyon yaptırır yerine göre üçlü de oynardın.

Olmadı mı, Beraldo gibi genç bir adam kovalardım ki Beraldo da denge stoperi, zamanla gelişecek.

Kısacası sol stoper eksik, dün Davinson solda oynuyor dedi, Nelssonla oynadılar evet ama iyi maçı kadar kötü maçı da var, iyi olduğu sadece Kolombiya ile Copa America idi orada da final maçında alanını boşaltıp gol yedirdi. Fazla optimistlik solda Davinson.

İkincisi de defansif, alan kapatan veya dribblingci orta saha. Bissouma da olurdu, Lemina kadar teknik olmasa da alan kapatan birisi de olurdu.

Bunlar dışında oyuncu ihtiyacı yok ha Hakan alınmalıydı imkan varsa her türlü, bir de o var.

Felaket tellallığı yapmayı ne çok seviyoruz
Herhalde herkes o kadar uzman ki bu konuda radyolojik görüntülerine bile bakmadan şu kadar hafta/ay sahalardan uzak kalabilir diyor

Transfer eksiğini söyleyeyim

Laporte’un kapısında yatardım sol stopere almak için, o adamdaki oyun zekası müthiş denge katardı savunmaya, Apo ile rotasyon yaptırır yerine göre üçlü de oynardın.

Olmadı mı, Beraldo gibi genç bir adam kovalardım ki Beraldo da denge stoperi, zamanla gelişecek.

Kısacası sol stoper eksik, dün Davinson solda oynuyor dedi, Nelssonla oynadılar evet ama iyi maçı kadar kötü maçı da var, iyi olduğu sadece Kolombiya ile Copa America idi orada da final maçında alanını boşaltıp yol yedirdi. Fazla optimistlik solda Davinson.

İkincisi de defansif, alan kapatan veya dribblingci orta saha. Bissouma da olurdu, Lemina kadar teknik olmasa da alan kapatan birisi de olurdu.

Bunlar dışında oyuncu ihtiyacı yok ha Hakan alınmalıydı imkan varsa her türlü, bir de o var.

Admirim kanatlarda büyük eksiklik görmüyormusun? Sane Yunus Baris üc kulvarda az degilmi, sallai benim gözümde verim veren bi kanat oyuncusu degil

Ayrıca Barış o mallığı yapmasa ilk iki hafta performansından sonra Osimhen’den sonra ligin en iyi ikinci santraforu derdim. Müthiş başlamıştı.

T döneminin en tat kaçıran mevzusu Barış.
BIR türlü takıma geri kazandirilmali. Değerini düşürmemeliyiz. Seneye gitsin gidecekse

gsc yönetimi yaşlanmış ve babacanlaşmıştır. en az 20 tane myc yiyecek üye var merhameti suistimal eden

Nijerya Futbol Federasyonu (NFF), Osimhen’in kaval kemiğinde morluk olduğunu doğruladı! Eğer bu hafif bir morluksa, günlerce sahalardan uzak kalabilir. Ancak morluk şiddetliyse, haftalarca oynayamayabilir. (Buchi Laba) 😱😱😱

Bana göre

Mevkilere göre puanlar ve Ortalamalar (gençleri ve süre alamayacakları çok fazla Arda, Metehan, Eyüp vb ortalamada saymıyorum)

Kaleci: 7.25/10

Uğurcan 7.5
Günay 7

Defans: 7.6/10 (Ünyay ve Metehan hariç)

Singo 8/10
Sanchez 9/10
Bardakçı 7.5/10
Kaan 7/10
Ünyay 6/10
Metehan 5/10
Eren 7.5/10
Jakobs 7/10

Orta Saha: 7.6/10 (Eyüp hariç)

Berkan 6.5/10
Torreira 8.5/10
Lemina 7.5/10
Sara 7/10
İlkay 8.5/10
Eyüp 5.5/10

Kanatlar: 7.8/10 (Yusuf hariç)

Barış 8.5/10
Yunus 8.5/10
Sane 8/10
Sallai 6.5/10
Yusuf 5.5/10

Forvet: 8.75 (Kutucu hariç)

Osimhen 9.5/10
İcardi 8/10
Kutucu 6/10

Forvet ve ofansif oyuncular bizim standartın bile üzerinde. Defans dar rotasyon iyi ama Metehan ve Arda’nın sürpriz katkısı beklenecek. Metehan’dan çok umudum yok. Arda bence iyi olacak bu sene 2.yarıdan itibaren.

Kaleci bence 8+ biri alınmalıydı umarım Uğurcan bizde sınıf atlar.

Genel: (19 kişilik dar rotasyon)

Kale: 7.25
Defans: 7.6
Orta Saha: 7.6
Kanat : 7.8
Forvet: 8.75

Geniş rotasyon düşüyor

Eyvah eyvah!!! Girdi 75 milyon euro 😱😱😱😱😱😱
1757237586624.webp

1757237629089.webp

1757237655597.webp

1757237663659.webp

1757237673150.webp

1757237694493.webp

1757237702838.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt