Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki hafta önce sorduklarında da Avrupa’da rakibe göre kadro çıkaracağız diyordu. Adamın kafa o kadar gitgelli ki 10 gün öncesi 5 gün sonrasını turmuyor.

Bunu dün de söyledi zaten.

Kadro diziliş ne olursa olsun ön alan baskımızdan vazgeçmeyeceğiz dedi ayrıca

Korkak galibiyet daha iyi sanki ya :d

Ya yok ben %80 topun bizim kalemizde olduğu bala şansa alınan galibiyetlerden gram keyif almıyorum

O İngilizlerin ağzına ağzına basa basa kazandığımız için o UEFA’nın tadı bambaşka

Leeds maçı özellikle

Korkanın çocuğu olmaz

Ya yok ben %80 topun bizim kalemizde olduğu bala şansa alınan galibiyetlerden gram keyif almıyorum

O İngilizlerin ağzına ağzına basa basa kazandığımız için o UEFA’nın tadı bambaşka

Leeds maçı özellikle

Korkanın çocuğu olmaz
Korkaktan kastım 6pasa çekilmek değil ya sığır pres yapmadan daha dengeli 1 oyun

Esneme zor muhtemelen bağ hasarı vardır çünkü kanama yapmış ama oradaki bağ yapısı farklı bir ağaç dalı gibi tüm ayağın üstüne doğru uzanıyor ve bunların hasarı kolay atlatılıyor, en kötüsü sindezmoz bağı tam kavaldan doğru boyunca ayağa inip birleşilen yer o bile 1 ayda geçer ki bunda öyle bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü yüz ifadesi, yürümesi vs onu gösteriyor ama MR'ı beklemekten başka çare yok.
Valla bende esneme olmustu hafif morluk olusmustu ve sisme vardi. Manyak gibi agri yapiyordu 1 hafta basamamistim sonra yavas yava basmaya basladim. O morluk sadece bagin yirtilmasindan olusmuyor, kilcik damarlardar esniyor yirtilabimiyor ayni zaman. Ondanda morluk olusabiliyor. Dua edelim ki en fazla bi esneme olmustur.

Balığa gitmiyorum daha denizde balık yok palamut falan gelmedi belki tek tük oluyordur, ekim başı lüfere giderim
Tezgahlar, ağlayanlar sızlayanlar, ne alemde ahval ve şerait bilgin var mı, bu sene balığa doyucaz martavalları atanlar çıkar ilk günden

Denizleri bitirdiler

10 numara, kanat ya da beraber oynayabilen oyuncu/oyuncular , stoper ve sağ bek için hangilerine gelecek vaadeden potansiyel bulabiliyorsak alıp yarım sezonda görebiliriz durumllarını. Böyle hamleleri denememiz lazım. Bizde Arda Gülerler Barışlar Keremler vs gibi adamları bulup kadromuza katmamız lazım. Tam zamanı her anlamda.
Burasi gs derler ilk hatalarinda oyuncu degil derler oyuncularin kendi liglerindeki ya da avrupa karşılaşmalarındaki istatistiklerine bakmaya usenirler ama dalga da geçerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt