Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim bazen cesur mağlubiyetler, korkak galibiyetlerden iyidir der hocaaağmmmmm

Okan hoca Galatasaray baskı takımıdır, büyük takımlar gibi oynayacaktır deyince istifa
Yav bizim takımda sakin kalıp oyun oynayabilecek bir kadro yok bunu anlatamıyorum Apo ileri çıkmayı seven stoper singo öyle jakobs öyle tor basan çıkan adam kanatlar ona keza bu takım defans yapmayo becerebilecek geriden oyun kurabilecek bir yapıda oyuncu grubuna sahip değil geride durduklarında elleri ayaklarına dolanıyor yahu

Renktaş bu İngiliz takımlarını zorda bırakmanın yolu özellikle 2. Bölgede sığır pres. Bu heriflere hem nefes aldırmayacaksın hem tekme tokat girişeceksin
İngiliz takımları çok üst düzey teknik falan oldukları için değil çok tempolu oyun oynadıkları için başarı yakalıyorlar bence heriflerin lig sert oyun durmuyor bam güm oynuyorlar pres yapıyolar kondisyon zirvede kalıyor bizim ligde 90 dakikayı düdük düdük kavga dövüş derken 45-50 dakika oynuyoruz

Takım kadrosunda 75 kişi olmalı bu işin sakatlığı var cezası var
images (1).webp

Frankfurtun bi maçını izledim bunları çatır çutur yememiz lazım ortasaha lemina-torreira-ilkay yapıp ezeriz. Osimhenin durum ciddi değildir diye düşünüyorum, barış da artık kafasını toplasın clde topunu oynasın sene sonu italyaya ingiltereye uğurlayalım

Yav bizim takımda sakin kalıp oyun oynayabilecek bir kadro yok bunu anlatamıyorum Apo ileri çıkmayı seven stoper singo öyle jakobs öyle tor basan çıkan adam kanatlar ona keza bu takım defans yapmayo becerebilecek geriden oyun kurabilecek bir yapıda oyuncu grubuna sahip değil geride durduklarında elleri ayaklarına dolanıyor yahu
Pres yapmasın demiyorki. 2. Bölgede pres yap. Kale önünde pres yapma

Icardi
Yunus-sara-sane
Lemina-torreira
Jakobs-apo-sanchez-singo
Günay

Eyüp kadromuz bu olur diye düşünüyorum​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt