Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada dalga geçen fblilerin 12 saat içinde alvarezin sakatlık haberi alması allahın sopası yok durumu resmen
Hep diyorum karşı rakibin oyuncusu bile olsa sakatlık dilenmez

Bu adamların mesleği bu çünkü

Sen yaptığın mesleği yapama der gibi bir şey bu

Akıl fikir versin Allah ne diyelim

Galatasaray, 184.1 Milyon Euro transfer harcaması taahhüdü, 22 Milyon Euro transfer geliri olmak üzere toplamda 206.1 Milyon Euro işlem hacmiyle piyasada en aktif 40. kulüp.

Galatasaray aynı zamanda -162.1 Milyon Euro bilanço ile de transfer al/sat dengesinde en fazla zarar eden 9. kulüp konumunda.

Fenerbahçe, 95.2 Milyon Euro transfer harcaması, 25.7 Milyon Euro oyuncu satışı olmak üzere toplamda -69.5 Milyon Euro bilanço ile en fazla zarar eden 22. kulüp

1757245569104.webp

Kiralama + zorunlu satın alma ile 30 milyona gitti oyuncu.
22.5 kiralama bedelini fark etmemişim, çokmuş; oyuncu da TR ye gelmeyi tercih etmezdi zaten. O boyuyla benim diyen orta saha oyuncusundan daha yüksek tekniğe sahip; imrenerek izlemiştim Prag' da iken.

Transfer eksiğini söyleyeyim

Laporte’un kapısında yatardım sol stopere almak için, o adamdaki oyun zekası müthiş denge katardı savunmaya, Apo ile rotasyon yaptırır yerine göre üçlü de oynardın.

Olmadı mı, Beraldo gibi genç bir adam kovalardım ki Beraldo da denge stoperi, zamanla gelişecek.

Kısacası sol stoper eksik, dün Davinson solda oynuyor dedi, Nelssonla oynadılar evet ama iyi maçı kadar kötü maçı da var, iyi olduğu sadece Kolombiya ile Copa America idi orada da final maçında alanını boşaltıp gol yedirdi. Fazla optimistlik solda Davinson.

İkincisi de defansif, alan kapatan veya dribblingci orta saha. Bissouma da olurdu, Lemina kadar teknik olmasa da alan kapatan birisi de olurdu.

Bunlar dışında oyuncu ihtiyacı yok ha Hakan alınmalıydı imkan varsa her türlü, bir de o var.
isamel jakobs sol stoper oynamazmi sence, osterwooldede bek olarak geldi sol stoper olarak devam ediyor. jakobs gerek fizik, boy gerekse hiziyla stopere evrilebilir bence.

mathias tel falan kiralasak keşke barışa hiç güvenmiyorum

bu ali koç baya panik seçim için sanırım anketler kötü

türk milletinin zengin aşkını çok küçümsüyor
hele birde mavi gözlümcüler var
en az 5000 oy fark atar sarana en az

Ugurcan oynarsa akşam inşallah 5 yer milli takım 1 tane de Morata atsın.Yeter artık bizim oyunculardan uzak durun yav parmağına bir şey olmuş adamın oynat altayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt