Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.776
- 102.816
- 5.238
yok onu en azından bu sene yapmaz WC varMalesef ziyech vibeı alıyorum saneden. İnş yanılırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok onu en azından bu sene yapmaz WC varMalesef ziyech vibeı alıyorum saneden. İnş yanılırım.
Hep diyorum karşı rakibin oyuncusu bile olsa sakatlık dilenmezBu arada dalga geçen fblilerin 12 saat içinde alvarezin sakatlık haberi alması allahın sopası yok durumu resmen
Bizde Sane
Fenerde Nene
Bestasta mane
22.5 kiralama bedelini fark etmemişim, çokmuş; oyuncu da TR ye gelmeyi tercih etmezdi zaten. O boyuyla benim diyen orta saha oyuncusundan daha yüksek tekniğe sahip; imrenerek izlemiştim Prag' da iken.Kiralama + zorunlu satın alma ile 30 milyona gitti oyuncu.
Anlaşılan bu sezon çok BURUK geçecek
isamel jakobs sol stoper oynamazmi sence, osterwooldede bek olarak geldi sol stoper olarak devam ediyor. jakobs gerek fizik, boy gerekse hiziyla stopere evrilebilir bence.Transfer eksiğini söyleyeyim
Laporte’un kapısında yatardım sol stopere almak için, o adamdaki oyun zekası müthiş denge katardı savunmaya, Apo ile rotasyon yaptırır yerine göre üçlü de oynardın.
Olmadı mı, Beraldo gibi genç bir adam kovalardım ki Beraldo da denge stoperi, zamanla gelişecek.
Kısacası sol stoper eksik, dün Davinson solda oynuyor dedi, Nelssonla oynadılar evet ama iyi maçı kadar kötü maçı da var, iyi olduğu sadece Kolombiya ile Copa America idi orada da final maçında alanını boşaltıp gol yedirdi. Fazla optimistlik solda Davinson.
İkincisi de defansif, alan kapatan veya dribblingci orta saha. Bissouma da olurdu, Lemina kadar teknik olmasa da alan kapatan birisi de olurdu.
Bunlar dışında oyuncu ihtiyacı yok ha Hakan alınmalıydı imkan varsa her türlü, bir de o var.
Adam senelerdir aynı algılarla kazanıyor muazzam bir camia anasını satayım))
hayır ilk anda oluyor sakatlık bir an hiddetle ayağa kalkıp sonradan acıyı hissedince yere düşüyorallahtan temas es gecmis aksi taktirde ayagini kirabilirdi, sinirle birde ayaga firlamasiyla kalkarken burktugu cok belli. kendisini sakatlamis.
Adam senelerdir aynı algılarla kazanıyor muazzam bir camia anasını satayım))
Tel niye gelsin Türkiye'ye?mathias tel falan kiralasak keşke barışa hiç güvenmiyorum