Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.700
- 18.226
- 2.228
şl maçında sahada olacaksa sorun değil ve ciddi birşey yok o zaman inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğru veya yanlış çıkacak bilgiye ulaşımı yok öyle takılıyor işte yıllardırBu tavuğun 1 tane bilgiyle doğru haberi var mi
Belki ödem falan vardır MR yok diye düşünmek istemiyorum.evet goruntuler iyi gorunuyordu çatlak kırık gibi şeylerde zaten ayagın üstüne bastırmazlar
ama bu kekolar neden mra sokmadılar adamı anlamadım ,güya afrikanın gelişmiş ülkelerınden
5 senelik değil alsak 1 yıl kiralık alacaktık zaten.Ben pozitif düşünüyorum.
Zaten 5 senelik maliyeti Uğurcan'dan fazla olurdu.
En iyi yerli kaleciyi aldık.
Galatasaray hoca aramadığı için Fenerbahçe de hoca bulamıyor diye goygoy var doğru galiba.
Galatasaray hoca aramadığı için Fenerbahçe de hoca bulamıyor diye goygoy var doğru galiba.

Yaw ayağında morarma var diye oynatmamak ne demek; morarma olmasa demek oynatacaklar. Doktor yetişmiyor herhalde ülkede; yetişenlerde YÖS ile yetişiyordurBuchi Laba'ya gereksiz önem atfediliyor. Etkileşim müptelası herif. Bela oldu başımıza. Neyse...
Sakin olSalih ozcana gelene kadar bir dolu genc var ya havadan yerden defansif yonu istatistikleri yuksek, kaybedilende yine geri kazanma istatistiği yuksek, tempolu bir dolu oyuncu var. Kapatın kulübün birimlerini dikkate almıyorsunuz zaten ya da onlar mi bulamıyor cidden delirmelik ya . Taraftardan da çekinmeyin yeter ki transfer mi futbol mu adi nedir artik bilmem bu birimler amaca yönelik çalışsın alin gecin. Bese aldiginda kalitesiz olmuyor.
Yine sakat sakat oynuyordu.Yanılıyormuyum??İğneyle vb.Icardi sakatlanmadan once de kiloluydu yalnız.
ACL rüptüründe Parol yahut başka bir ilaç verilip verilmemesi fark etmez. Tek tedavisi elektif şartlarda ameliyattır. İcardi sakatlandıktan sonra, ameliyat olmadan önce normal yürüyordu, hatta reklam panolarının üstünden atlamıştı mesela.Üstat çapraz koparan Luyindama’ya Parol verip maça çıkaran adamlar bunlar. Çok sorgulama, gelince kulüp açıklama yapar