Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iso devine senin transferler bir halt etmez demiş resmen fener rüyası yalan oldu gibi yabancıya kaldılar mecbur

G0QMXHbXYAAIJ6m

iso devine senin transferler bir halt etmez demiş resmen fener rüyası yalan oldu gibi yabancıya kaldılar mecbur

G0QMXHbXYAAIJ6m
Doğru olanları söylemiş bu arada umarım almazlar.Alvarez,Duran falan boş topçular zaten.Asensio da maça zor çıkıyor.Şurda tek falso skrinar'ın 4lüde poşet olacak olması.Yoksa İck falan pembe götlü Asensio'dan fazla katkı verir.Biz gelebilecek en iyi ispanyolu getirdik buraya o bile fazla kasmadı kendini -bence iyiydi-

Osi iyi görünüyor, baskasi olsa gercekten ciddi sakatlık çıkardı belki ama baris gibi cok güçlü osi de

Kartal demiş ki kısaca senin yaptığın transferler çöp hala benim iskeletim üzerinden giderim ben.

G0QMXHbXYAAIJ6m
Yalnız adam güzel kadro kurmuş :)) kerem archie kanadı işlemez folloş olur, oraya ferdi düşünmesi iyi, keremi topla minimum oynatma fikri güzel

Duranın balon olduğunu 3 maçta anlamış arap ismail

G0QMXHbXYAAIJ6m
Evet yeni transferleri oynatmıcam dedi diye İso’dan vazgeçme noktasındalarmış.

Tedesco ya da diğer yabancı seçenek gelecek, muhtemelen Schmidt

fbnin hoca tedesco olacak gibi spaletti reddettiğine göre başka bi italyan'a gider ali y.koç bu seferde italyan fantezisi başlamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt