Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi haftalar,

Son günlerde milli arayla da artan oyuncularımızın başlıklarında olmak üzere çoğu başlıkta negatif mesajlar aldı başını gidiyor. Bardağın genelde boş tarafına bakan, totem için sıkça saçmalayan benim bile içim şişmiş vaziyette. Olumsuzluğu yaymayalım, daha pozitif olmaya çalışalım. Bizden iyi durumda olan yok, hatta biz hariç iyi durumda olan yok. Biz daha iyi olmak için, onlar ise iyiye ulaşmak için uğraş vermekte. Mükemmel olmasa da iyi bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. T.direktörü henüz belli olmayan, seçim derdinde, kadroyu komple değiştirmiş bir takım bizden daha umutlu olmamalı.

İşin teknik/taktik boyutunu bir kenara bırakırsak, bizim çözülmeyecek sorunlarımız yok, bunlar da İcardi'nin form durumu ve Barış'ın birden kontak kapatması. Umuyorum ki bunları da kısa zamanda aşacağız.

Takımımızda herkes eleştiriye açık, sezon boyunca övdüğümüz de olacak, eleştireler, hatta sövmeler de. Yalnız daha sezonun henüz başında cephe açıp kin gütmeye gerek yok. Bunun bize zarardan başka getirisi de yok. Kenetlenelim.

Esenlikler dilerim.

İyi haftalar,

Son günlerde milli arayla da artan oyuncularımızın başlıklarında olmak üzere çoğu başlıkta negatif mesajlar aldı başını gidiyor. Bardağın genelde boş tarafına bakan, totem için sıkça saçmalayan benim bile içim şişmiş vaziyette. Olumsuzluğu yaymayalım, daha pozitif olmaya çalışalım. Bizden iyi durumda olan yok, hatta biz hariç iyi durumda olan yok. Biz daha iyi olmak için, onlar ise iyiye ulaşmak için uğraş vermekte. Mükemmel olmasa da iyi bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. T.direktörü henüz belli olmayan, seçim derdinde, kadroyu komple değiştirmiş bir takım bizden daha umutlu olmamalı.

İşin teknik/taktik boyutunu bir kenara bırakırsak, bizim çözülmeyecek sorunlarımız yok, bunlar da İcardi'nin form durumu ve Barış'ın birden kontak kapatması. Umuyorum ki bunları da kısa zamanda aşacağız.

Takımımızda herkes eleştiriye açık, sezon boyunca övdüğümüz de olacak, eleştireler, hatta sövmeler de. Yalnız daha sezonun henüz başında cephe açıp kin gütmeye gerek yok. Bunun bize zarardan başka getirisi de yok. Kenetlenelim.

Esenlikler dilerim.

UĞURCANA 30 MİLYON EURO VERİLDİİİĞĞĞEEAAAHHHHH 6 GOL YEDİİİĞĞĞEAAHHHHHH

Ben once DNA'ciyim sonra calisma. Adamda yetenek yoksa, futbol icin yaratilmamissa, istedigi kadar calissin icinden ancak Recep Cetin cikar.

2 forvetin var biri 21 biri 10 alıyor.Sen çıkıp televizyonlarda yok şöyle kadrom var yok böyle kadrom var her yer süper gibi açıklama yapıp sağ kanatı 11 oynatırsan işte böyle benim gibiler çıkar sürekli eleştirir seni.Fv var sağ kanat koyuyorsun , sağ kanat olmayınca da gittin sol bekini orda oynattın sonra eldeki kanat oyuncun da gitmek istedi ama yersen kadro derin

Mathys Tel: "Thomas Frank beni aradı, çok saygılıydı, sadece tercihini söyledi... Şampiyonlar Ligi listesinde değildim dedi bana."

"Kesinlikle canım yanıyor ama ben oldukça pozitif biriyim. Ben Tottenham oyuncusuyum ve oynayabilmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım."

Bi açıklama gelse Osi devre arasına kadar yok diye

Naparsınız

Kulüpten biri , bizde kolpa olmaz

Ekli dosyalar

• 1757334013266.webp
    1757334013266.webp
    100,9 KB · Görüntüleme: 41
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt