Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.912
- 7.406
- 1.743
Osimhen’in durumu ne zaman belli olacak yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi haftalar,
Son günlerde milli arayla da artan oyuncularımızın başlıklarında olmak üzere çoğu başlıkta negatif mesajlar aldı başını gidiyor. Bardağın genelde boş tarafına bakan, totem için sıkça saçmalayan benim bile içim şişmiş vaziyette. Olumsuzluğu yaymayalım, daha pozitif olmaya çalışalım. Bizden iyi durumda olan yok, hatta biz hariç iyi durumda olan yok. Biz daha iyi olmak için, onlar ise iyiye ulaşmak için uğraş vermekte. Mükemmel olmasa da iyi bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. T.direktörü henüz belli olmayan, seçim derdinde, kadroyu komple değiştirmiş bir takım bizden daha umutlu olmamalı.
İşin teknik/taktik boyutunu bir kenara bırakırsak, bizim çözülmeyecek sorunlarımız yok, bunlar da İcardi'nin form durumu ve Barış'ın birden kontak kapatması. Umuyorum ki bunları da kısa zamanda aşacağız.
Takımımızda herkes eleştiriye açık, sezon boyunca övdüğümüz de olacak, eleştireler, hatta sövmeler de. Yalnız daha sezonun henüz başında cephe açıp kin gütmeye gerek yok. Bunun bize zarardan başka getirisi de yok. Kenetlenelim.
Esenlikler dilerim.
yamal fasli bu arada. avrupa cografyasi ve cevresinde top teknigi bu kuzey afrikalilar kadar ust duzey insan cikarabilen yer yok.
cogu insan tanimadan oynayip giden adel taarabt bile hayatimda gordugum en teknik oyunculardan biriydi.
+ ben arfa
Grubun içi;Sergenin wp grubundayım, burdada banlanmış
Bu bilgiye istinaden sordum, garip olan ne kardeşim ?Umarim bu soruyu ciddi sormamiṣsindir rts