Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada korkacak bişi olduğunu sanmıyorum ya

Osi eyüp maçında olmaz Frankfurt'ta sahada olur

yamal fasli bu arada. avrupa cografyasi ve cevresinde top teknigi bu kuzey afrikalilar kadar ust duzey insan cikarabilen yer yok.

cogu insan tanimadan oynayip giden adel taarabt bile hayatimda gordugum en teknik oyunculardan biriydi.
zaten devşirmeler olmadan başarıyı sağlamak artık imkansız. türkiye'nin de yavaştan bu yola girmesi gerekiyor. arjantin, brezilya gibi doğrudan süperstar yetiştiren bir coğrafyada değilsen -ki bunun yakınında bile değiliz- almanya, fransa, ispanya, ingiltere'nin benimsediği devşirme modelini artık kullanmak gerekiyor. sara'nın sabri olmaması için bir neden yok veya oosterwolde osman olabilir. başarı biraz da böyle böyle gelecektir.

zaten devşirmeler olmadan başarıyı sağlamak artık imkansız. türkiye'nin de yavaştan bu yola girmesi gerekiyor. arjantin, brezilya gibi doğrudan süperstar yetiştiren bir coğrafyada değilsen -ki bunun yakınında bile değiliz- almanya, fransa, ispanya, ingiltere'nin benimsediği devşirme modelini artık kullanmak gerekiyor. sara'nın sabri olmaması için bir neden yok veya oosterwolde osman olabilir. başarı biraz da böyle böyle gelecektir.

Osmanlı'dan beri var aslında devşirme kültürümüz zira başka branşlarda da bunu sıkça uyguluyoruz. Niyeyse futbolda yapmıyoruz

Velhasıl Fransa'ya bakıyorsun hepsi kapkara çocuklar anasını satayım Tunuslusu Faslısı Cezayirlisi Afrikalısı.

edson alvarez kim ya

eleştirecek yeni konu gelene kadar forum sakinleşti biraz

3 gündür hep aynı şeyler yazıldığı için mesaj olarak yazanlar da sıkıldı yeter dönüp dolaşıp aynı lafları ediyorum diye

Ezber yorumlarla işim yok benim , çoğunluğun ne dediğide umrumda değil, adamlar net daha iyi kaleci aldı
Görelim bakalim

eski performansa göre degerlendirmek nekadar dogru? Adam daha 2 sene önce bize 2 macta 5p verdi sagolsun

Ingilterede alay konusu olmus yerini altaya kaptirmis. Ama ajax ve interde iyidi aaabe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt