- 18 Temmuz 2009
- 82.371
- 240.991
- 5.263
Seni tokatlarımBi açıklama gelse Osi devre arasına kadar yok diye
Naparsınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni tokatlarımBi açıklama gelse Osi devre arasına kadar yok diye
Naparsınız
feramuz iltica ediyorKulüpten biri , bizde kolpa olmaz
zaten devşirmeler olmadan başarıyı sağlamak artık imkansız. türkiye'nin de yavaştan bu yola girmesi gerekiyor. arjantin, brezilya gibi doğrudan süperstar yetiştiren bir coğrafyada değilsen -ki bunun yakınında bile değiliz- almanya, fransa, ispanya, ingiltere'nin benimsediği devşirme modelini artık kullanmak gerekiyor. sara'nın sabri olmaması için bir neden yok veya oosterwolde osman olabilir. başarı biraz da böyle böyle gelecektir.yamal fasli bu arada. avrupa cografyasi ve cevresinde top teknigi bu kuzey afrikalilar kadar ust duzey insan cikarabilen yer yok.
cogu insan tanimadan oynayip giden adel taarabt bile hayatimda gordugum en teknik oyunculardan biriydi.
Garip olan kaynaga inanmanBu bilgiye istinaden sordum, garip olan ne kardeşim ?
SON DAKIKA
Galatasaray Yunanistan‘dan iki genç oyuncuyla görüşüyor.
zaten devşirmeler olmadan başarıyı sağlamak artık imkansız. türkiye'nin de yavaştan bu yola girmesi gerekiyor. arjantin, brezilya gibi doğrudan süperstar yetiştiren bir coğrafyada değilsen -ki bunun yakınında bile değiliz- almanya, fransa, ispanya, ingiltere'nin benimsediği devşirme modelini artık kullanmak gerekiyor. sara'nın sabri olmaması için bir neden yok veya oosterwolde osman olabilir. başarı biraz da böyle böyle gelecektir.
Demek ki sezonu kapattı.edson alvarez 1 ay yokmuş.
Kimdir neyin nesidir bilmiyorum, kaale alıp yorum yazanlar olmuş bende o sebeple irdeledim napıyım.Garip olan kaynaga inanman![]()
Onana gelecegine jankat dursun deniyordu. Kör öldu badem gözlu olduAdamlar Uğurcanı dehleyip , iki seviye üstü kaleci aldılar la![]()
Azgin tirciyi tanimiyon mu ustad?Kimdir neyin nesidir bilmiyorum, kaale alıp yorum yazanlar olmuş bende o sebeple irdeledim napıyım.![]()
Ezber yorumlarla işim yok benim , çoğunluğun ne dediğide umrumda değil, adamlar net daha iyi kaleci aldıOnana gelecegine jankat dursun deniyordu. Kör öldu badem gözlu oldu
Paramızı versinGel bakalim. Sana bir mobbing uygulayalim da aklin basina gelsin. Sonra nereye gidiyorsan git.
Görelim bakalimEzber yorumlarla işim yok benim , çoğunluğun ne dediğide umrumda değil, adamlar net daha iyi kaleci aldı