Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan takım izinde daha tam kadro idman yapmadık, kadro nerden belli oldu

Daha salı çarşamba perşembe idman olacak, cuma üstüne taktik idman olacak, ilk 11 orada belli olacak.

İso gelmesi daha kötü olur. Yabancı gelsin daha iyi. Tedesco Terzic filan sezonu bile tamamlayamaz muhtemelen.

iso malı sırf bizi yendi diye birdenbire iyi td oldu

herkes sallıyordu buna

okan burukun 102 puanıda
bunun 99 puanıda

sunidir

iki takımda iyi kadroların ekmeğini yedi
bu kadar basit

fbnin o kadrosu bu kadroyu hertürlü yener

biz ise üstüne koyduk

alman tdler beladır kardeşim
bir tutturdumu sistemini başa bela olur

iso malı tadiçle dzekonun ekmeğini yedi
fredle szimansjide avrupadan yeni gelmişti fişek gibiydiler

Ver İlkay'a yanında takılsın, 2 yıl sonra A+ oyuncu, bugün 10-12 alırsın, 2 yıl sonra min. 50

Not: Hiçbir 90 dakikasını izlemedim, scout sayfalarının vazgeçilmezlerinden, raporları çok iyi.

Transferde gaza bastik
1757357588141.webp

Ver İlkay'a yanında takılsın, 2 yıl sonra A+ oyuncu, bugün 10-12 alırsın, 2 yıl sonra min. 50

Not: Hiçbir 90 dakikasını izlemedim, scout sayfalarının vazgeçilmezlerinden, raporları çok iyi.

Real Madrid kancayı attı. Alırlar yakında.

Şeddeli hasseli dost pek güccük daha bu ya

Çikarito' ya benziyor

Lemina haftada 2 maç kaldırması zor deniyordu. O yüzden bu maçta yedek CL maçında ilk 11 daha mantıklı. CL'de de İlkay yedek olur son 30 dakika girebilir. İlkay sonuçta oyunu değiştirebilecek biri.
Simdi baktim lemina son mac kadroda degilmis. Hatta kardesi ikinci yari oyuna girmis. Milli takimda oldugundan eminmiyiz? Yada sakatlik mi yasadi acsba?

Djiku ellerindeki net en iyi stoperdi,çünkü herif çirkef ve sert forvetleri sindiriyor birsekilde ,çoğu aptal hoca kullanamadi bu adami

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt