Ergün Yılmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2013
- 7.981
- 1.991
- 1.798
Eyüp maçında iyi skor gelirse orta saha Tor Sara İlkay'a döner bi müddet, sonra ilk ciddi maçta tokadı yeriz, Sara'nın kesilmesi gerektiği o zaman aklına gelir hocanın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üf çok iyiye benzior
Lemina milli takima gitti diye tepki göstermiyorum. Ama clde leminasiz olmaz
İso gelmesi daha kötü olur. Yabancı gelsin daha iyi. Tedesco Terzic filan sezonu bile tamamlayamaz muhtemelen.
Sarayı tabi ki.Kimi keseceksin Lemina için
Transferde gaza bastik
![]()
Gilberto Mora - Oyuncu profili 26/27
Gilberto Mora, 17, Meksika ➤ Club Tijuana, 2024'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 10.00 mil. € ➤ * 14 Eki 2008, Tuxtla Gutiérrez, Meksikawww.transfermarkt.com.tr
Ver İlkay'a yanında takılsın, 2 yıl sonra A+ oyuncu, bugün 10-12 alırsın, 2 yıl sonra min. 50
Not: Hiçbir 90 dakikasını izlemedim, scout sayfalarının vazgeçilmezlerinden, raporları çok iyi.
![]()
Gilberto Mora - Oyuncu profili 26/27
Gilberto Mora, 17, Meksika ➤ Club Tijuana, 2024'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 10.00 mil. € ➤ * 14 Eki 2008, Tuxtla Gutiérrez, Meksikawww.transfermarkt.com.tr
Ver İlkay'a yanında takılsın, 2 yıl sonra A+ oyuncu, bugün 10-12 alırsın, 2 yıl sonra min. 50
Not: Hiçbir 90 dakikasını izlemedim, scout sayfalarının vazgeçilmezlerinden, raporları çok iyi.
Simdi baktim lemina son mac kadroda degilmis. Hatta kardesi ikinci yari oyuna girmis. Milli takimda oldugundan eminmiyiz? Yada sakatlik mi yasadi acsba?Lemina haftada 2 maç kaldırması zor deniyordu. O yüzden bu maçta yedek CL maçında ilk 11 daha mantıklı. CL'de de İlkay yedek olur son 30 dakika girebilir. İlkay sonuçta oyunu değiştirebilecek biri.
En kötü berabere kalsan 103-97102 99luk sezonda kendi evinde 10 kişi kalmış takımı mallık yapmayıp yensen 105e 96 bitecekti, o sezonun hakkı budur.
Barca, City bitirmeden aldın aldın, yoksa seneye kalmaz.Şeddeli hasseli dost pek güccük daha bu ya
Çikarito' ya benziyor