Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalan değil Ali koç'u çok çok çok seviyorum ya.Ulan oh be bir sezon daha az stresli geçecek sayesinde , başkan gibi başkan.Şu kafa kafaya giden sezonlarda valla normal hayatta bile sinirli oluyorum.Saran falan seçen kongre üyeleri olursa allah onların belasını versin

Transfersiz bi nöbeti ne yapayım ben
Aslında transfer yaptık ama her seneki gibi tüm takımı yenileyemedik kusura bakma Sevgili Sergen:))) Sen hangi çocuklar takıma adapte olabilecek ondan haber ver.Gözüne kestirdiklerin varmı yeni " upgrade edilmiş haliyle""ÇAğrı tek maç izledik.Etmi kemikmi anlamadım vesselam. Arda altyapı değil ama birşekilde süre alacak.Senden haberler?

Ben çağrıyı beğenmiyorum abi

Ada çok daha önünde onun

Bi de u 19da şu an 2009lular oynamaya başladı.Ogulcan Yancel diye bi velet var,burda durmayacak fazla.Izleyince göreceksin,ada kadar potansiyelli.ortasaha mevkisi.Bence a takıma girecek direkt
Sergio 1 tane böyle övup te bir yerlere gelen cocuk oldumu merak ediyorum

Devin Özek diye bir tıfılı getirdi, iki sunuma tav oldu Tedesco'yu getiriyor. Saha dışında futbol teröristliği yapmasa bu yalı koç 20 yıl daha kalsın isterim.

Bana sorarsan şimdi bile alınabilir.hocalari sorunlu dedi biri

Bizdeki planlamayı ben anlamadım abi

Bak barışı bu sezon satmasak bile,altyapısı oluşturulmalı.Eren dinkci,aral şimşir veya başkaları ile

Lookman da takip edilmeli ve şimdiden osimhen aracılığıyla sürekli yoklanmali ve ikna edilmeli.Devre arası daha ucuza bile gelebilir

Kimse tam anlamadı 3 kontenjan boş.

Takımda Yunus, Barış ve İlkay’ın muhtemel rolleri ile ilgili diye düşünüyorum.

Bu adamlar bana göre de bütün yerli havuzundaki her bir yerliden çok daha üst düzey.

İlkay ile Sara, Sane ile Yunus ve Barış’ı rekabete sokarım diyor herhalde.

Tek anlamadığım U23 stoper neden alınmadı. En azından 12 yabancı olacak şekilde. Singo sağ bek olarak kullanıldığında yeni bir oyuncu gelmemiş oluyor.

Sanırım yerliler oraya şu gelirse ben gideyim diyor dünya kupası senesi de olduğu için.

Bardakçı, Kaan vs başka bir açıklaması yok.

O zaman hayvan gibi oynayacaklar.

Osimhenin durumu belli olsa artık. Ciddi bişey var gibi hissediyorum inşallah bişey çıkmaz endişeliyim.

yusufu
kaanı
berkanı
yedek kaleciyi

çıkar 14
Yusuf zaten yok

Kaan ve Berkan'i fusion yapiyoruz yani 2 oyuncuyu 1 oyuncu olarak degerlendirmek lazim.

Yedek kaleciyi de saymazsak ediyor 17 futbolcu, 14 falan degil yani rotasyonumuz. Hadi sen Kaan ve Berkan'i sayma dersen 16 ediyor en kotu.

galatasaray rotasyonda oyuncu adedi veya bölgesinden sıkıntı yaşamaz

ama oyuncu rolleri konusunda sıkıntı yaşayabilir

o yüzden kafa karışıklığı oluyor

baktığında rahat 17-18 kişilik rotasyon var gibi ama oyuncuların tarzları arasındaki fark bu algı farkını yaratıyor

mesela berkan ve kaan yerine 1 adet regen ndiaye filan olsa algı değişirdi

aynı şey kanat için de geçerli

mesela yunus yerine regen barış olsa algı değişir

Okan hoca katıldığı canlı yayında Pep Guardiola'dan örnek verdi ve dar kadro ile çalışmak istediğini söyledi. Hocanın tercihi bu yönde inşallah sakatlık ve cezasız bitiririz.

"Iste boyle de bir issizim" mi demek istedin? Ne anlam cikaralim bu mesajdan, renktas?

i

Alıp başımı gidecem buralardan

Bir takımın ekstrem koşullar olmadıkça

11+5+2/3 üst düzey oyuncusu varsa kim oynasa farketmeyecek düzeyde kadro tamamdır.

Fazlası her an zarar olabilir, yönetmesi zorlaşır.

Bizim takım özelinde.

1. Uğurcan
2. Günay
3. Singo
4. Sanchez
5. Bardakçı
6. Kaan
7. Eren
8. Jakobs
9. Lemina
10. Torreira
11. Sara
12. İlkay
13. Yunus
14. Sane
15. Barış
16. İcardi
17. Osimhen

Bizim için

5 tane World Class Oyuncu (Sanchez-İlkay-Sane-İcardi-Osimhen)
5 tane takımın harcı tarz oyuncu (Singo-Torreira-Lemina-Yunus-Barış) + Kaleci
=
11 Tane Üst Düzey Oyuncu

Yedekler de (hamle oyuncuları)

1. Günay
2. Kaan
3. Jakobs
4. Sara / Lemina
5. İcardi

Maçların %90'ında oynayacak 16-17 isim bunlar.

Ama ilk sakatlıkta bu seviyeyi geçtim yakınından geçen adam yok.

Singo, Barış, Kaan gibi çok yönlü bir çok mevkiyi yedekleyecek isimler mesela cezalı ve sakat olmamalı. Kadronun en güçlü görünen yanı en zayıf karnı olacak.

Osimhen keza yine sakatlıksız ya da maksimum 1-2 maç kaçırarak gitmek zorunda sezon boyu en fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt