Furkan Kaya
Aslan Üye
- 2 Haziran 2024
- 8.100
- 6.078
- 1.043
Osimhen Lookman'ı gelsin diye darlıyomudur acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gegenpress'e almıştır.Osimhen Lookman'ı gelsin diye darlıyomudur acaba
KDV geri veriliyor kulüplere amatör branşlara katkı diye.Yurtdışından transfer yapınca da iki ülke arasındaki anlaşmaya göre vergilendirme oluyor diye biliyorum ama yanlış biliyor olabilirim. KDV’ye çok takılmamak lazımda 27,5 azmış gibi de yazılmasın
Beceriksizin önde gideni ol sadece kamyonla para dökerek transfer yapabil sonra taraftar birşey demesin. Böyle para dökerek transferi 5 yaşındaki çocuk da yapar.Arkadaş ne yaygara yaptınız.
Petroviç buraya gelmek istemedi geçin.
Donnaruma buraya zaten hiç gelmeyecekti geçin
Ederson'a gelince toplam maliyeti Uğurcan'dan çok daha fazlaydı.
Uğurcan yerli, yaşı bir tık daha iyi (Ederson'dan) ve ŞL tecrübesi dışında bence daha kaliteli.
Biraz insaf yahu.
4 olsun çok bir şey fark etmez Ederson için yukarıda biri dedi 10 m euro diye toplam maliyeti 52 m euro oluyor. Uğurcan 4'den hesaplarsak 47 m euro oluyor.
Yarın açıklayacakmış.city hala donnayı açıklamadı
Trabzon KAP'a bildirmis ne sorunu cikacakinş sorun çıkar
cityde edersonu geri çağırır. yoksa geçti tabi bizlik bişey yok
Osimhen Lookman'ı gelsin diye darlıyomudur acaba
Barış gidip Lookman geldi haberi olsa komaya girerim10 numara gün oluyor
kaleci tamam
ilkay tamam
hakan için uğraşılıyor
barış kaldı haberi
Mantara bağlamaz diye tahmin ediyorum bağlarsa üstüne su içeriz bağlamazsa da +1 yabancı hakkını önde kullanırız keyfini çıkarırız ama ben 2'nci senaryonun daha yakın olduğunu düşünüyorum baya etki edecek sadece Allah sakatlık vs vermesin.Baktın Ederson mantara bağlıyor yollarsın Arabistana.
Bunu nereye yolluyacaksın.