Uğurcan,lammens,ederson hepsi maliyet olarak overpaid olacaktı zaten , hiçbirini ederine almiyorduk ugurcan geldi burdan.Ederi olabilecek tek kişi dibu martinezdi o da gelmedi artık yapacak bir şey yok hakan gelsin

Uğurcan iyi kaleci eder etmez ayrı konu ama Lammens, Ederson için konuşulan rakamlara yakın belki daha azına denk geldi belki Petrovic olsa güzel olurdu ama geçmişe dönüp ah vah etmeye gerek yok son gün olunca fiyatlar +5-10 m euro fazla oluyor.
Bugun boyle bu

Su odenen bonaervisi mantikli kilmayin allah askina ya.

Temmuzda 12-15 e bitiroryordun herifi yazilana gore hadi 17 olsun ya. 1.5 maas verirdin lammense.

Baskan kitlenmis ve ouvv mouvv yapip bu maliyete imza atiyor.

7 sene taksit ile senede 4.5 ediyor "bir sey degilmis ya" diye bakilmamasi lazim buna.

İstifa nedeni net sekilde.

Uğurcan iyi kaleci eder etmez ayrı konu ama Lammens, Ederson için konuşulan rakamlara yakın belki daha azına denk geldi belki Petrovic olsa güzel olurdu ama geçmişe dönüp ah vah etmeye gerek yok son gün olunca fiyatlar +5-10 m euro fazla oluyor.
+10-12 milyon euro fazla vermişiz. Bu da yönetimin iş bilmezliğine yazar bunu yönetim GS'ye bağışlamalıdır.

Zeki Çelik de Roma'da ihtiyaç fazlası olmuş... 8dk oynamış sadece... 2 tane değerli sağ bek var... Wesley ve Rensch... Üstüne bir de genç sağ bek var...

Stoper olarak olablir gerçi... 5 stoper var ama ikisi genç ve üçlü oynatıyor doğal olarak Gasperini...

Ben Uğurcan'a değil bizim yönetime kızıyorum, son gün gidip Trabzon 'un kapısını çalarsan adamlarda elinde avucunda ne varsa alır tabii ki

Lookman-Osimhen-Sane
-----------İlkay----------
-----Lemina---Lucas-----
Eren-Abdül-Davinson-Singo
-------Uğurcan---------

bu nedir kardeşim enfes

Zeki Çelik de Roma'da ihtiyaç fazlası olmuş... 8dk oynamış sadece... 2 tane değerli sağ bek var... Wesley ve Rensch... Üstüne bir de genç sağ bek var...

Stoper olarak olablir gerçi... 5 stoper var ama ikisi genç ve üçlü oynatıyor doğal olarak Gasperini...
40 milyon öderiz

Geri
Üst Alt