- 18 Eylül 2018
- 13.895
- 10.255
- 1.423
Menajeri bak ilk 11'ede karışıyor. Vay be yönetim hala bunlara haddini bildiremiyormu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi salak diyordu bunu?tek osimhen gelsin transfer olmasın diyorduk dönem başı
ona ragmen bayagı harcama yapıp adam aldık buna şükretmeliyiz!
haklısınOrda hemfikiriz.
Farazi olarak bakinca benim inancimda,bu butce ve ortam , iceriden arkasini oymayanlar olsa , disaridan 7/24 ugrasilmasina karsi camia kendisini korusa Erden Timur en az 1 gomlek daha yukari tasimisti kulubu.
Tamamen transfer olarak bakmiyorum tabii ki bu olaya.transfer hatta cok ufak bir kismi bu konunun.
Ilk 11 yapar misinBarış’ın menajerine neden kimse haddini bildirmedi hala, anlamıyorum.
forumun %70i bu görüşteydiHangi salak diyordu bunu?
Ayni sorun bu yazda vardi Boey ozelinde, adam gitmek istedi ama disariya drama haber sizmadi hic.Boey gidişi sorunlu oldu yalnız. Gönül alarak gitmedi istediğimiz şartlara gitti o ayrı.
Geldiğin gün uğurcsni almamıza yorumun ne restesBirbirimize renktas yerine restes demeye var misiniz
bu ua böyle işlerde işe yaraması lazım çoğu kriminal tip zaten boşa besliyoruzBarış’ın menajerine neden kimse haddini bildirmedi hala, anlamıyorum.
Uurcan27Ilk 11 yapar misin
Asla gelmez , sirf o degil divan icinde de kendisini guvende hissetmezse gene gelmez.haklısın
Ali görevde oldugu sürece erden başkanın bize gelecegini sanmıyorum
Muslera, Mertens ve bilmem daha kimler gidecek ama sadece Osimhen yeterli olacakmis he? Kafalar muazzam.forumun %70i bu görüşteydi
bende bu yüzden dursuna kızamıyorumAsla gelmez , sirf o degil divan icinde de kendisini guvende hissetmezse gene gelmez.