Orda hemfikiriz.

Farazi olarak bakinca benim inancimda,bu butce ve ortam , iceriden arkasini oymayanlar olsa , disaridan 7/24 ugrasilmasina karsi camia kendisini korusa Erden Timur en az 1 gomlek daha yukari tasimisti kulubu.

Tamamen transfer olarak bakmiyorum tabii ki bu olaya.transfer hatta cok ufak bir kismi bu konunun.
haklısın
Ali görevde oldugu sürece erden başkanın bize gelecegini sanmıyorum

Boey gidişi sorunlu oldu yalnız. Gönül alarak gitmedi istediğimiz şartlara gitti o ayrı.
Ayni sorun bu yazda vardi Boey ozelinde, adam gitmek istedi ama disariya drama haber sizmadi hic.

Durum oyle iken 17ye degil 30u koydu kasaya. Sonra ayrildi yerine gelenler bir suru ivir zivir transferle bugun 30 verdiler benzer profil icin. Uctu giti o para yani.

İsak steiner jensen vardi ama alkmaar aldi . Burasi gs dedik almadik. Genc istatistikleri guzel defans oyuncularının cogu transfer yapti. oyuncu degiller ucuz ve gencler cunku burasi gs. Taraftara ne bakıyorsun al sen ya

uefayı kazanan kadroda bile daha çok yabancı vardı bea

sol stoper alın genç topçu alın anasını satıyım

Yusufun araplara transferinin çok ayrıntılı bir şekilde araştırılması gerekiyor. 3-5 maçta 22 milyon nasıl oluyor ?
Kerem, Uğurcan, Orkun, Sara, … tüm bu oyuncuların şampiyonlukları var o paraları anca ediyorlar, barışa bile 30 küsür anca teklif geliyor. Biri bana anlatasın ha bu Yusuf nasıl 22 milyona gitti,

Asla gelmez , sirf o degil divan icinde de kendisini guvende hissetmezse gene gelmez.
bende bu yüzden dursuna kızamıyorum

daha iyisi gelmeyecegini biliyorum

erden başkan gelecekse dursunu direk indirsinler, ama gidip kukla başkan falan getirirler bjk gibi rezil oluruz diye korkmaktayım

kukla derken kocun adamı

Geri
Üst Alt