Spalettiye menajerler üzerinden teklif yapmis şikeciler, seçimden önce yüklü maaşla imza attirabilir yali.efendi

12’sine kadar hamle yapılmalı kesinlikle.

Bu kadro iki kulvarı hala götüremez.

Hakan’ı 12’sine kadar hala gelmek istiyorsa almak boyunlarının borcu.

Hakan Ç. (İnter)
Laporte
U23 en az 1 futbolcu
Lookman (Atalanta bıkakırsa)

Alınmalı

Hakan bizim için artık başka bir duruma evrilmisti her ne olursa olsun alınmalıydı. Emin olun erden 10 milyonun altına getirirdi.

Yazın basinda osimhenden bile umudunuz yoktu suanki gelinen seviyeye bak sane İlkay Singo Osimhen ama hala absürt beklentiler var.

Bir iki takviye daha yapılabilirdi orada okeyiz ama vahim bir durum yok ortada bunu kabul edelim.
Şu Barış hadisesi yaşanmamış olsa gayet kabul edilebilir bir dönem geçti diyebiliriz. Benim nazarımda İlkay transferi ile yırttılar.

Millet Sane transferini hiç olmamış gibi görüyor, ilk haftalardaki performansı ile de bir negatiflik var. Kağıt üstünde ütopik bir transfer halbuki.
Son günlerde de Hakan transferi taraftarın içinde ukde bıraktı. Hiç yaşanmasa daha iyiydi. Lookman fırsatını da fazla olası gördü taraftar, Osimhen örneği verildi fakat onun gibi kopmamış takımdan son gelişmelere göre.

Dediğin gibi bir iki takviye daha yapılması gerek yalnız 10 gün içinde. İlla ŞL için olmak zorunda diye bir durum yok artık. (Sol stoper olsa iyiydi)

Dostum Sl icin bu rotasyon fena sayilmaz en azindan ilkay elimizi rahatlatti..3 kontenjan bos berkanla zaten SLye cikilmazdi genc bir yabanci orta saha alalim berkan gidebilir berkan kadar kaan da oynar merkezde..
Lig icin yapilacak transferlerin de bize artisi cok olur lemina veya toreira yorgun mu surersin yeni topcuyu

Biri gelecekse Berkan elbette ayrılabilir. Ben şu anki kadro için dedim. Sadece lig için gelecek takviyeler hiç yoktan iyidir elbette ama tam da verimli olmaz bence. Sakatlık durumunda da CL için hepten sıkıntı....

Geri
Üst Alt