- 22 Ağustos 2010
- 29.878
- 31.766
- 2.638
İkinci yarı bu dönemeç nisan ayına denk geliyor. Avrupa'nın bittiği ve GS'ın full konsantre performans arttırdığı zamanlar.Ekli dosyayı görüntüle 301893 bu dönemeç çok sıkıntı, bi de bunun 2.yarıda 4 maçı 3 dep
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkinci yarı bu dönemeç nisan ayına denk geliyor. Avrupa'nın bittiği ve GS'ın full konsantre performans arttırdığı zamanlar.Ekli dosyayı görüntüle 301893 bu dönemeç çok sıkıntı, bi de bunun 2.yarıda 4 maçı 3 dep
5 ve 1 i finansal açıdan mı söylüyorsun?transfer puanlamasi
osi: 10
ilkay : 10
sane : 8
singo :5
ugurcan : 1
Kandırmışlardır yine yerine adam alacağız diyeSadece zaniolo olayini anlamadim bu dönem, okan hoca hangi gerekçeyle onay verdi acaba ?
Maliyetlerden bağımsız kadromuzun yeterli olduğunu iddia edebilir miyiz?Sucu reis gibi nöbet
Şu Barış hadisesi yaşanmamış olsa gayet kabul edilebilir bir dönem geçti diyebiliriz. Benim nazarımda İlkay transferi ile yırttılar.Yazın basinda osimhenden bile umudunuz yoktu suanki gelinen seviyeye bak sane İlkay Singo Osimhen ama hala absürt beklentiler var.
Bir iki takviye daha yapılabilirdi orada okeyiz ama vahim bir durum yok ortada bunu kabul edelim.
transfer puanlamasi
osi: 10
ilkay : 10
sane : 8
singo :5
ugurcan : 1
Dostum Sl icin bu rotasyon fena sayilmaz en azindan ilkay elimizi rahatlatti..3 kontenjan bos berkanla zaten SLye cikilmazdi genc bir yabanci orta saha alalim berkan gidebilir berkan kadar kaan da oynar merkezde..
Lig icin yapilacak transferlerin de bize artisi cok olur lemina veya toreira yorgun mu surersin yeni topcuyu