Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 21.280
- 18.303
- 1.998
Karışsa ne karışmasa ne. Bize ne.milli takım karışır mı sizce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karışsa ne karışmasa ne. Bize ne.milli takım karışır mı sizce
Kesinlikle renktaş orası apayrı bir fecaat. Biz transferin son günlerine girince kendi derdimize düştük. Asıl tepkiyi o zaman vercektik. Ben verdim daha fazla verilebilirdi. Hain geldi sabahına en şerefli dedi. Ahlak dersini gördü bizim yönetim.Çok yanlış bir başkaldırı o zaman. Kerem'e verilen izin konusundan sonra o konuda mesajlarım belli yönetim o izni vermekle benim için bitmiştir. Bu konularda verilen her türlü tepkiye katılırım.
İlkay 2 aylık maaşını bırakıpta gelmiş.
derbide kerem'e domuz kafasi atilmali.
@Recep Buruk domuz kafasi temin edebilir misin?
Demek ki her yerde oluyormuş bunlar. Bize mahsus değilmiş.city de mi gec maas oduyor anlamadim neden 2 aydir maas almamis
Yunusu döverler renktaş hahhaha. Bizdeki sarı kafa da onlarla olur. Pocileri islatirlar hahahaKarışsa ne karışmasa ne. Bize ne.
bizde bu sene kesin olur umarim performansa etki etmezDemek ki her yerde oluyormuş bunlar. Bize mahsus değilmiş.
Hiçbir şey olmaz. Pocikerim himayesinde o.Yunusu döverler renktaş hahhaha. Bizdeki sarı kafa da onlarla olur. Pocileri islatirlar hahaha
allah affetsin o munafıkı dostumFeramuzun kelleside olur @Recep Buruk
karşı daha kalabalık gibiHiçbir şey olmaz. Pocikerim himayesinde o.
Abdülkerim 3 kişiyi alır tek başına. Sonra çil yavrusu gibi dağılırlar.karşı daha kalabalık gibi
bizde kımler var
BB olmaması sebebiyle para akışının daha sağlıklı olması lazım sonuçta artık tüm gelirler direk hesabımıza yatacak. Lakin her türlü geriden gelecek.bizde bu sene kesin olur umarim performansa etki etmez
Hahhaha renktaş valla aradım buldum bak şöyle der pocikerimHiçbir şey olmaz. Pocikerim himayesinde o.
yunusu araya aldıklarında barış öyle izleyecek miAbdülkerim 3 kişiyi alır tek başına. Sonra çil yavrusu gibi dağılırlar.
Bizim sarı kıvırcık da onlardan olur agamkarşı daha kalabalık gibi
bizde kımler var
Dünyada böyle demek kicity de mi gec maas oduyor anlamadim neden 2 aydir maas almamis