- 3 Temmuz 2012
- 135.103
- 81.697
- 5.198
milli takımdaki kaosu merak etmekteyızNoldu hala burdamisiniz?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
milli takımdaki kaosu merak etmekteyızNoldu hala burdamisiniz?![]()
Lookman linci yapanları hatırladıkça gülüyorummilli takımdaki kaosu merak etmekteyız
barıs gıtmıyor lookman gelmıyor linci mıLookman linci yapanları hatırladıkça gülüyorum
Her koşulda lookmani nasıl almazsiniz lincibarıs gıtmıyor lookman gelmıyor linci mı
Ayrıca son bir söz de bu transferlerdeki maliyetlere. Eğer biz hiçbir oyuncuyu pazarlıklar yaparak, olduğu değerin altında bir fiyata takıma kazandıramıyorsak, burada mali anlamda bir transfer başarısından bahsetmek zor. Sanki, param vardı fazlasıyla harcadım ve oyuncuyu aldım gibi bir tablo var. Böyle olunca da o transferlerle ilgilenen yöneticilerin ne gibi katkıları oluyor? Sonuçta parayı verdikten sonra sen ben de aynı işi yapabilirdik.
sol stoper alınsa cl alacagız sanıyorlarHer koşulda lookmani nasıl almazsiniz linci
Osimhen formsuz olursol stoper alınsa cl alacagız sanıyorlar
ben dırek musleraya baglıyorum gecen seneyiOsimhen formsuz olur
Kanatlar iş yapmaz
Stoper aklına bile gelmez o zaman. Hiç belli olmuyor ya sezon içi dinamikler değişiyor sürekli.
Bireysele de indirgememek lazım meseleyi ne yani tüm Avrupa başarısızlığını Abdülkerim Kaana mi baglayalim
avrupada son 10 senede ki başarısızlığın %70'i doğrudan musleraya yazar. yediği goller akıl alır gibi değilben dırek musleraya baglıyorum gecen seneyi