Genel tabloya bakıldığında, alınan oyuncularla ilgili çoğu kişinin kötü diyeceğini sanmıyorum.

Ama sorun şu ki, alternatifli bir kadro kurma yönünde de bazı hamleler yapılabilirdi. Bu taraftar, Lemina nın sakat Torreira nın cezalı olduğu bir haftada Liverpool a karşı Berkan mı oynar yoksa Kaan mı diye düşünmek zorunda kalmazdı. Ya da Abdülkerim in iyice ağırlaştığı görüldüğünde, bir sonraki maç sol stoperde Haaland ı kim tutabilir diye karamsarlığa kapılmazdı. Veya Osimhen in Afrika kupasında olduğu bir hafta, CL de Monaca deplasmında İcardi 90 kilo ile nasıl o defansı zorlayacak diye karalar bağlamazdı.

Hep Avrupa maçları özelinde örnekler verdim evet çünkü TR de bir şekilde idare edeceğimizi biliyoruz. Ama özellikle Avrupa da artık başarı beklenen bir yılda, taraftarların her anlamda içini rahat ettirecek bir kadro derinliği sağlandı mı tartışılır.

Özellikle Şampiyonlar ligi gibi büyük bir koz elimizde iken, neden bu kozu kullanıp hiçbir 21 yaş altı potansiyele gidilmedi anlam veremiyorum. Sonuçta Boey örneği ortada. CL de oyuncuları parlatıp gene rekor transferlerle satışları yapılıp kaynak yaratılabilirdi.

Ayrıca son bir söz de bu transferlerdeki maliyetlere. Eğer biz hiçbir oyuncuyu pazarlıklar yaparak, olduğu değerin altında bir fiyata takıma kazandıramıyorsak, burada mali anlamda bir transfer başarısından bahsetmek zor. Sanki, param vardı fazlasıyla harcadım ve oyuncuyu aldım gibi bir tablo var. Böyle olunca da o transferlerle ilgilenen yöneticilerin ne gibi katkıları oluyor? Sonuçta parayı verdikten sonra sen ben de aynı işi yapabilirdik.

Ayrıca son bir söz de bu transferlerdeki maliyetlere. Eğer biz hiçbir oyuncuyu pazarlıklar yaparak, olduğu değerin altında bir fiyata takıma kazandıramıyorsak, burada mali anlamda bir transfer başarısından bahsetmek zor. Sanki, param vardı fazlasıyla harcadım ve oyuncuyu aldım gibi bir tablo var. Böyle olunca da o transferlerle ilgilenen yöneticilerin ne gibi katkıları oluyor? Sonuçta parayı verdikten sonra sen ben de aynı işi yapabilirdik.
👍 Güzel bir özet

sol stoper alınsa cl alacagız sanıyorlar
Osimhen formsuz olur
Kanatlar iş yapmaz

Stoper aklına bile gelmez o zaman. Hiç belli olmuyor ya sezon içi dinamikler değişiyor sürekli.

Bireysele de indirgememek lazım meseleyi ne yani tüm Avrupa başarısızlığını Abdülkerim Kaana mi baglayalim

Osimhen formsuz olur
Kanatlar iş yapmaz

Stoper aklına bile gelmez o zaman. Hiç belli olmuyor ya sezon içi dinamikler değişiyor sürekli.

Bireysele de indirgememek lazım meseleyi ne yani tüm Avrupa başarısızlığını Abdülkerim Kaana mi baglayalim
ben dırek musleraya baglıyorum gecen seneyi

Yazılana göre Dursun Özbek, menajjere ve aracılara para kazandırmak istememiş.
Eywallah ben de onu istiyordum ama kendi kendimizi cezalandırmadan.
As sağ ayaklı kanat al sonra ne yapıyorsan yap.
O kadar kişi araya geliyor, tartışıyor ve biri dahi ya BAY aynı şeylere devam ederse ne olacak diye düşünmedi mi?

Ilk ve son firsat biz paramizi alalim kim.ne komisyon kapiyor hangi menajer ne kazaniyor bize ne? Satin net 40 milyona ve lig icin yeni bir kanat bulun.

Lig içinde en azından cl dönüşünde ihtiyaç olabilecek eksikleri tamamlamamız lazım.
Mümkünse Hakan zaten alınmalı.
Yedek sol kanat ve yedek forvette önemli eksiklerimizden biri.
İlla 20-30m luk oyuncuların peşinden koşmaya gerek yok. Anadolu takımları ligde iş yapacak sudan az pahalı topçuları nasıl buluyorsa sen de bir zahmet bulacaksın.

Maxwell woledzi istatistikleri defansif olarak müthiş silas andersen orta sahada cok iyi bunlar max 5 m euroya biter. Kanat bir dolu bulunur neden dusunulmuyor

Terör örgut febe hakana tekrardan salca olacaktir. Umarim cok kirgin bi hakan tuzaklarina dusup kabul etmez tekliflerini

Eger söylenenler dogruysa yani cl olmasada gelmek istiyorum söylemi doguysa ne yapip edip aldirmaliyiz hakani 12 eylule kadar

Lig icin leminayi artik stoper dusunursek orta saha icin kimse aglamaz, tor hakan ilkay dara dönusumlu oynarlar

Geri
Üst Alt