Başkana fikri söyleyecek kişi de çok önemli iyi bir SD'nin fikri ile Kavukçu ve Hatip'in fikirleri arasında ciddi fark olacaktır. SD sunduğu planlar birbiriyle tutarlı olacaktır en azından diğer ikisine nazaran.
Dogru, katiliyorum. Fakat baskan da ayak diretirse? Kavukcu hatip falan zaten kontrol edebildigi adamlar... Laf yemedikleri surece giklari cikmaz.

Galatasaray demokratik gurur duyulacak bir camia kesinlikle. Ama spor yonetiminde belli olmayan(koc kadar olmayan ya da) bir tek adamlik yok diyemiyorum.

Sportif direktor olur, ve herhangi bir konuda son sozu baskan degilde, artik kac kisiyse oylamayla olmasi daha dogru olurdu mesela.

X transfer "baskan onaylarsa olacak" bana cok garip gelen bir sey misal.

Dogru, katiliyorum. Fakat baskan da ayak diretirse? Kavukcu hatip falan zaten kontrol edebildigi adamlar... Laf yemedikleri surece giklari cikmaz.

Galatasaray demokratik gurur duyulacak bir camia kesinlikle. Ama spor yonetiminde belli olmayan(koc kadar olmayan ya da) bir tek adamlik yok diyemiyorum.

Sportif direktor olur, ve herhangi bir konuda son sozu baskan degilde, artik kac kisiyse oylamayla olmasi daha dogru olurdu mesela.

X transfer "baskan onaylarsa olacak" bana cok garip gelen bir sey misal.

Kadıköy'de ev fiyatları ne alemde

Jo ve Leo Franko dışında o dönemde gelen yabancılardan olumsuz hatırlanan kimse yok garip şekilde,1 tane başarı yok derbi galibiyeti yok ama Pino dense burda herkes ne adamdı be falan der.Covanni dos Santos dense vay be çekilir.
Hepsi standart oyunculardı

2001 kadrosu oyuncuları çok daha değerlidir benim için

Mesela o çok övülen Pino bir perez dahi edemez gözümde

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış'tan bu saatten sonra bize hayır gelmez. O bağ koptu artık. Bu fiyatı da bir daha zor görürüz. Satıp kurtulmak en temizi idi. Bu yüzden 3 e 5 e bakmak mantıklı değildi. Yarın bu paralarda olmayacak büyük ihtimal ile.

Lookman için Bayern teklifi zorunlu olmayan hali 28 milyondu. Zorunlu 35 civarı bir rakama kiralanabilirdi. İnter'in verdiği 42 milyona bakmamak lazım. İtalya içi vermek istemiyorlardı. İtalya dışına 35'e bitebilirdi bence.

Laporte zaten bir fırsat transferi idi. Yoksa bizimkiler akıllı olsa bugüne kadar çoktan başka bir sol stoper alırlardı. Apo ile hem tüm kulvarlar yürümez hem de cl de ağır kalacak. Son gün için laporte alınır mıydı? Bence cl listesine yetişme durumu varsa alınırdı.
Lookmanı vermemişler arkadaş zorla mı alacağız cash para istemiş adamlar zorunlu opsiyonlu olacaksa da interin teklifi beklemişler.
Barış bu saatten sonra bizim en iyi oyuncularımızdan birisi olur sosyal medyadaki paralı algıcı itlerin oyununa gelmeyin şerefsiz bazı insanlar para saçıyor.
Laporte son gün alınırdı da saat 3'den sonra alınamazdı. arabistandan gelen adamı ne zaman sağlık testine sokacaksın da alacaksın ve dediğim gibi arabistandan arabistana gittiğini zannedip 5 milyondan aşağı maaş istemezdi. Biz de veremezdik.

Hala anlamayanlara;

4.95 milyon KDV ödüyoruz, Trabzon net gelirine 27.5 yaziyor ve 4.95 milyonu devlete ödüyor
Galatsasaray ödediği 4,95M € KDV’yi “indirilecek KDV” hesabına kaydeder

Diyelim ki Galatasaray bir sezonda bilet, ürün, sponsorluk vs. satışından 10M € KDV topladı. Normalde bunu devlete ödeyecekti.Ama “ben zaten transfer için 4,95M € KDV ödedim” deyip mahsup eder.Devlete sadece 10M – 4,95M = 5,05M € öder.

Kadıköy'de ev fiyatları ne alemde
Felaket
Gercek disi
Ve arsa metrekare birim fiyati artiisna bagli olarak vergisi vs firliyor yukari eger degismezse o karar.

Caddeye 2 paralellerde 85-100 m2 ler 18M -25 M falan. Sahil tarafina dogru 30-40 lara gidiyor (yeni binalar icin tabi-yani 8-10 yili gecmemis)

Aidatlar ucuk, kentsel donusum diye yabanci marka diye tutturup asansorleri Euro bazinda calisan markalara yaptirilmis olan binalarda felaket hatta. Ben ucu ucuna donduruyorum binayi emekli yasli cok diye - ekstra bir hasar tamir gerektiginde zor hayat. Arka binamda 80 daire var-10k topluyorlar havuz bahce guvenlik vs. Karsi binamda 6k toplaniyor. Ben 2800 TL topluyorum

Kira desen , benim binamda 4 ay arayla
2024 Ekimde 60.000 TL
2025 subatta 80.000 TL
2025 temmuzda 95.000 TL ye ev kiralandi (ufak 3+1 89 m2 net)

Bu dedigim cadde ve sahil tarafi tabi ama, yukariya gidince biraz daha uygundur, kadikoy merkezi bilmiyorum hic (moda falan pahali ama )

fenerliler bu paranın kaynağı nereden geliyor diye sorunca cevap veremiyorum.. kem kümm yapıyorum

bu yaz transfere en fazla para harcayan kulüpler:

1756892236745.webp

Barış krizi çözüme kavuşur da Barış bıraktığı yerden devam ederse bir iki rotasyon eksiğine rağmen taş gibi takımız.
gs formasını giymek istemeyen adamı hala oynatmak istiyorsunuz ha
vallahi de billahi de sizlere yazıklar olsun gsliyim diye dolaşmayın

Geri
Üst Alt