Özellikle bu yaz maliyet anlamında herkesi fahiş bedellere almış olmamız çok başarısız işti.

Sadece Galatasaraylılığından dolayı İlkay aldığından daha ucuza geldi, diğer gelenlerin hepsine ya fahiş bonservis ya da fahiş (aldıklarının en az 2 katı) maaş verdik.

Mevzu Barış, Boey gibi potansiyelleri alıp değer katmak ya da yükselebilecek oyuncuları almak, geçen yılki Doue örneği gibi.
Bu bağlamda tek açan çiçek İlkay oldu.0 bonservis ile.
Aslında birkaç oyuncuyu iyi fiyatlara satabilmis olsak bu kadar göze batmazdi.Birde Muslera sonrası hemen hamle yapabilmiş olsak belkide çok daha uyguna kapatabilirdik
Bilmiyorum dikkatinizi çekti mi İlkay sitem etti:Aslında Mayıs Haziran gibi görüşmüştük ama Oshimen Saneye öncelik verildi diye.
Daha derli toplu bir transfer süresi gecirebilirdik.Ama bence 2+2 hakkımızı 12 sine kadar fissek gibi uygun fiyatlı çocuklarla kapatmaliyiz .Torreira ve Lemina kesinlikle yedeklenmeli.

Aga bu ne :censored: , gerçi biri şey demiş yeni zemin serilmiş hibrite geçiyormuşuz ama bununla ilgili bir açıklama yapsa kulüp birilir kişileride öğrensek doğrusunu

Milli aralarda kumluyorlar. Geçen sezon da yapmışlardı. Vardır mantıklı bir sebebi elbet.

Okan hocayi son 2 gun kala ortasaha icin İlkay icin ikna eden yönetici her kimse o adam baskı yapmalı hakan icin ,o adam gercek gs li

Hakan bir şey yapamaz. Osimhen, Torreira, Icardi filan çok büyük figürler. Asıl yerliler onlarla iyi anlaşmak zorunda

taraftar taleb ederse anca 23 yas alti 1 topcu filan alirlar

Fb ısrarla yabancı hocalara gidiyor galiba. Ya da taraftar oyalıyorlar bilemiyorum.

Siz ne dersiniz, yerli/yabancı? Hangi tercihten bir yol olmaz, ya da hangisi daha faydalı olur onlara? Ya da yerli/yabancıdan ziyade isim mi önemli?

Fb ısrarla yabancı hocalara gidiyor galiba. Ya da taraftar oyalıyorlar bilemiyorum.

Siz ne dersiniz, yerli/yabancı? Hangi tercihten bir yol olmaz, ya da hangisi daha faydalı olur onlara? Ya da yerli/yabancıdan ziyade isim mi önemli?
Devin Özek kritik transferler yaptı maliyeti tartışılır olsa da. Dolayısıyla yabancı hoca bulur diyorum ben yeni sportif direktör. İsmail'den yana değildir.

İtalyan yada Alman getirir Devin Özek.

Ali td kaderini gidip devin denen bebeye bırakmaz. Eninde sonunda İsmail kartalı sececektir ama seçmesi 3-4 haftayı bulur. SAÇın alinin karar alma hızıyla ilgili yaptığı konuşma cok komik ve doğru :asd:

Geri
Üst Alt