Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 86.319
- 67.151
- 4.933
Barış özür dilemiyorsa pafa yollayın adam olsun, 1 sene oynamasa kimse yüzüne bakmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enine de mi dolduramazsın?!Sk kadar boyla ne kaleciligi
Covid'in bittiğini kim söyledi renktaş
Şu anda çok fena salgın var etrafımda da duydum çok kişi Covid oluyor maalesef
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ömer ile transferi kapattiktan baya bi upgrade olmus yanlizUmut fakirin ekmeği sanırım. İlkay ile bitirdik transferi. Bu saatten sonra oyuncu gelirse ben çok şaşırırım...
Nihata helal olsun kendine de dikkat eder inşallah. Çok dobra konuşuyor bu kahpelerin sağı solu belli olmaz.Ibo Maloglu gene Nihati çıldırtmış![]()
Topal ve inamoto ile koca yaz bitirdiğimiz dönemler oldu. Aşırı buhran dolu dönemlerimiz oldu hiç unutmam. Nerden nereyeeeÖmer ile transferi kapattiktan baya bi upgrade olmus yanliz
Evet upgrade yüksek oldu bu sene…Ömer ile transferi kapattiktan baya bi upgrade olmus yanliz
Osimhen değil kralı gs'ye hainlik yapsa gs taraftarı affetmez. Özür dileyip hata yaptığını kabul ederek 1 adım atana gs taraftarı 10 adım atarSizin bu nefretinize ne demeli ? Aynı olayı Osimhen yapsa aynı sözleri söyleyebilecek misin? Açık yüreklilikle söyle. Adam belki de Osimhenden sonra atak kısmında oyuna en çok etki edebilecek kişi. Ama yok Barış hata yapamaz insan değil o. Yabancı olsa yirmi hatası görmezden gelinir Barış olunca ilk hatasinda silin. Bı zaman verin bı önümüzü görelim süreç içerisinde zaten aynı davranışı göstermeye devam edecekse başına geleceklere katlanacak. Ama hatasını anlar pişman olursa bizde bakarız o zaman