Barış özür dilemiyorsa pafa yollayın adam olsun, 1 sene oynamasa kimse yüzüne bakmaz

Adsız.webp

Oral'ın banı en fazla 1-2 haftadır diye Ban Listesi'ne bakmıyodum ulan bu nerde diye 1 baktım 1 senelik ban atıldığını görünce kendisine şu şekilde 1 tepki verdim ben temsili kankslar yav :D

Hakan gelse de uzaktan adam gibi goller görsek artık. Vallahi sneijderden beri hasret kaldık ceza sahası dışından füzelere. Belhanda sara gibi şut özürlü orta sahalardan bıktık.

Sizin bu nefretinize ne demeli ? Aynı olayı Osimhen yapsa aynı sözleri söyleyebilecek misin? Açık yüreklilikle söyle. Adam belki de Osimhenden sonra atak kısmında oyuna en çok etki edebilecek kişi. Ama yok Barış hata yapamaz insan değil o. Yabancı olsa yirmi hatası görmezden gelinir Barış olunca ilk hatasinda silin. Bı zaman verin bı önümüzü görelim süreç içerisinde zaten aynı davranışı göstermeye devam edecekse başına geleceklere katlanacak. Ama hatasını anlar pişman olursa bizde bakarız o zaman
Osimhen değil kralı gs'ye hainlik yapsa gs taraftarı affetmez. Özür dileyip hata yaptığını kabul ederek 1 adım atana gs taraftarı 10 adım atar

bilal bayezit ile görüşme mevcut

(Beklerken GSC ahalisi)

Gibi nöbet

Ekli dosyalar

• IMG_5665.webp
    IMG_5665.webp
    148 KB · Görüntüleme: 6
Geri
Üst Alt