3 puan hedeflenmeli

"yenemiyorsan yenilmeyeceksin" durumu geçerli gibi frankfurt maci icin. Cok zor mac ama mental olarak galibiyet ile baslama motivasyonu olmali takimda.

Frankfurt ve liverpool maclarindan 4 puan ile cikarsan her sey mumkun.

Bi zahmet yani O 2 maçtan 4 puan al ilk 8 düşünürsün

Bu yabancı sınır olayında valla ambele oldum. Hiçbir şey anlanıyorum artık. Denkleme gurbetçiler de mi giriyor diye almadılar. Net bi durum yok sanki. Sinan'ın dile getirdiği belki başka bir şeydir.

Ligde 12+2 yabanci
CL de 12 Yabanci - 4 Tr de yetismemis turk(almanya altyapili vs) olayi var

Bizde gunay-berkan-kaan-ilkay-kutucu vs var, onlardan 2 tanesi yabanci kontenjanindan giriyor su an.

Hepsi A kalite ilk 11 icin forma yarisinda oyuncu sanki... Olmayan planlama.

Bi zahmet yani O 2 maçtan 4 puan al ilk 8 düşünürsün
Benim CL hayalim ceyrek falandan ziyade ilk 8.

Basari dedigm 24 e girip/sonrasi kismet

Basarisizlik 24 e girememek.

Fiksturde city ve madrid maclari daha erken olsa ilk 24e opup basimiza koyalim derdim. Mevcut fikstur iyi bir senaryo olusturabilir ve kesinlikle kovalanmali.

Fakat TR gundemleriyle ugrasarak, aman ligde ipi birakmayalimi cok onemseyerek bu gerceklesmez.

Son düzenleme:
maç yok allah kahretsin böyle hafta sonunu

1757141611623.webp

Para var, imkan var, yaz boyu zaman da var ama kiralık bile olsa sol stoper nasıl almadık cl için ?
Apo üzülür diye mi !
Her şeyi geçtim, sayısal olarak sıkıntıdayız. Sanchez bile sola geçince şaftı kayıyor.
Paramızla rezil oluyoruz.
Bu sezon şampiyonluk + cl de tur atlasak bile yönetim defolup gitmeli.
Erden başkan ve Fatih Terim'in beraber yola çıktığı bir yönetim olsun istiyorum.

Bu yabancı sınır olayında valla ambele oldum. Hiçbir şey anlanıyorum artık. Denkleme gurbetçiler de mi giriyor diye almadılar. Net bi durum yok sanki. Sinan'ın dile getirdiği belki başka bir şeydir.

UEFA listesinden bahsediyor. Ligden bahsetmiyor. Örneğin İlkay lig için yerli sayılırken UEFA listesinde yabancı. Ancak bahsettiği listede Yusuf, Berkan gibi isimler de var. Gelecek yabancı bu isimlerden kötü olmayacaksa saçma bir yorum oluyor.

barışa güvenmiyorum sol açık lazım Mathias Tel olabilir tarzı barışa çok yakın
stopere gerek yok Arda'ya güveniyorum hatta iddia ediyorum ŞL'de abdulkerimden daha iyi oynar Arda
Orta sahamız gayet iyi, santrafor iyi, sol bek iyi as stoperler iyi, kaleci iyi yan top dışında, açılarımız gününde çok iyiler

Kontenjan varken almamak hata olur bence,geçen sene avrupada transfer kapandı osimhen geldi ve şampiyon yaptı dolayısıyla kimse iyi oyuncusunu vermez diye bişey yok bazi takımların istenmeyen oyuncusu bir başka takımda faydalı olabilir
Bunlarin dışinda illa bonservis vermek zorunda degiliz kiralarsın rotasyonda kullanırsın avrupa dònüşü oyuncularini dinlendirirsin o yüzden transfer yapılmalı
Hocam CL’de 24 için ciddi aday olursun; devrede hamle fırsatın daha geniş olur. Ayrıca sanırım diğer devre sonrası oynanacak 2 maça adam ekleyebiliyoruz. Sakin kalmak lazım. Yapmak için yapmayalım. Hakan-Lookman bu seviyeyi düşürmeye gerek yok.

Geri
Üst Alt