Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

dipnot; ekliyeyim baptista futbol hayatına stoper başladı...

2 tane ofansıf orta sahayla oynayalm diıyorsun yani?Günümüz futbolunda pek kalmadı adam adama markaj zaten misimoviç e markaj verırsen o adam her turlu yapacagını yapar rakıp eksık oynar :)

2 tane ofansif ortasaha olması gerekmiyor.Baptista libero oynarken bile bir liberoya göre hücumu gayet sağlamdı ona güvenerek söyledim.Markaj olayı kalmadı haklısın ama Türkiye'de oynuyoruz hocam :) 2 yıl önce Anadolu takımlarının Alex'i markaj altına aldıklarında ne kadar puan kopardıklarını hatırlayalım.

Tesekkurler arkadaslar. Baptista'nin her bolgede oynadigini biliyorum. Sadece Annan'in da gelecek icin lazim oldugunu dusunuyorum. Baros olmadigi zamanlarda da Baptista forvete gecer, Annan ortasahaya alinir olur biter. Bu arada mecburen hucumun her iki kanadinda da Turk oyuncu oynamak zorunda.

Baptista daha iyi olur neden, Önlibero,BoxToBox,Forvet arkası ve Forvette görev alabiliyor iyi bir alternatif..

Baptista gittiği hiçbir takımda tutunamayan klasik brezilyalı. Sorunlu bir futbolcu olduğunu göremeyen kördür heralde. Bu adamı getirmek çok büyük risk almaktır bence. Yabancı sınırlaması varken ve bu adam bu kadar sorunlu bir oyuncuyken gelmesi bence biraz abes kaçar. Bende isterim gelip son yılların en iyi futbolunu oynasın, takımımızı şaha kaldırsın. Ama demek istediğim gibi çok büyük risk olur Baptistayı almak.

barıs ayhan sarp dan-cana-misimovic-baptista pek fark yok gibi sanki.en azından barıs ayhan sarp iyi press yapıyordu

arkadaslar unutmayalim, her ne kadar iki super transfer yaptiysakta, hala yonetimin transfer politikasi cok kotudur, transferler cok gec geldi ve avrupadan elendik

[video=youtube;iArrYq2rW1o]https://www.youtube.com/watch?v=iArrYq2rW1o&feature=related[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt