Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Evet , Baptista gelecek ön libero oynayacak! Hakikaten bu beklenti de olanlar var galiba.İlerisi için tamam da o hurafe dönem bitti artık, gerçekle tanışın.

Baptista hafızasını kaybetti heralde. defansif yönünü hiç hatırlamıyor. haklısın.

bundan 5 sene önce oynayan adam bugünde oynar. ayrıca biz direk libero oynatmayacağız. yeri geldiğinde forvet yeri geldiğinde libero yeri geldiğinde kanat.

Makoun olmadi, Ledesma olmadi, simdide Annan olmayacak gibi.

Keske bu oyunculardan birini alsaydik, en cpk bu tip bir oyuncuya ihtiacimiz var ama ya.

oha bunu bilmiyordum önlibero oynadığı zamanlarda çok izlemişliğim var ama defans ilginçmiş desenize kalecilik yapmamış birtek

zaten çok teknik olduğu için önliberoya çekmişler, daha sonra hucümcu özeliğinden dolayı ve defansifinden dolayı çiftyönlü denemişler golcü özliğide ortaya çıkınca forevet ve forvet arkasına çekmişler..

renktaslar bana müsade...cok heycanliyim aslinda hic kapatmak istemiyorum laptopu ama 3saat sonra üniverstenin yolunu tutmam lazim...

size iyi nöbetler...insallah kalktigimda baptista'da gelmis olur...

herkeze iyi geceler ve iyi nöbetler :D

Yarınki Galatasaray.org

2ex7gac.png

romadan gelen bir uçak var 6:15 iniş saati :D (kesin demiyorum sallıyorum belki de tutar ) 9:05 de var bide

hala bu takima iyi bir kaleci, topla oynaya bilen defans, cift yonlu orta saha, saglam sag kanat oyuncusu ve forvet oyuncusu gerek

Baptista ismi geçiyor... Futbola önlibero da başlamış daha sonra MC diye tabir ettiğimiz ortasahanın göbeği ve forvet arkası görev almış... Konfederasyon kupasında forvetde oynayarak gol kralı olmuş, son olarak da Roma da genellikle sol kanatta forvet giymiş ... Joker gibi adam... Bence tam bir görev adamı... Ayrıca 2 tane ayı gücünde diye tarif ediliyor kendisi :)

Bu takıma Cheyrou ne de güzel giderdi der ve iyi geceler dilerim :)

Baptista hafızasını kaybetti heralde. defansif yönünü hiç hatırlamıyor. haklısın.

bundan 5 sene önce oynayan adam bugünde oynar. ayrıca biz direk libero oynatmayacağız. yeri geldiğinde forvet yeri geldiğinde libero yeri geldiğinde kanat.

Sen uyursan daha güzel bir rüya göreceğine eminim.Kendi kendinizi kandırmaya devam edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt