Kadir Nalçacı
Sarı Üye
- 31 Aralık 2008
- 235
- 0
- 1.286
Cevap: Transfer Nöbeti
Uyku yok anlaşıldı
Uyku yok anlaşıldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Baptista´nin forvet olarak düsünüldügünü düsünüyorum. Ayrica 5 Milyona Baptista´yi almak risk filan degildir. Fizigi Türkiye´de is yapmaya yeter. Domuz gibi güclü herif.
Baptista ismi geçiyor... Futbola önlibero da başlamış daha sonra MC diye tabir ettiğimiz ortasahanın göbeği ve forvet arkası görev almış... Konfederasyon kupasında forvetde oynayarak gol kralı olmuş, son olarak da Roma da genellikle sol kanatta forvet giymiş ... Joker gibi adam... Bence tam bir görev adamı... Ayrıca 2 tane ayı gücünde diye tarif ediliyor kendisi![]()
Baptista nezaman gelir bilmiyorum...Ha olduda gelmedi -ki sanmıyorum- daha iyi olur bence, ortaya Cana'nın yanına birisi gelebilir...
Son tweeti
Ben Baptista´nin forvet olarak düsünüldügünü düsünüyorum. Ayrica 5 Milyona Baptista´yi almak risk filan degildir. Fizigi Türkiye´de is yapmaya yeter. Domuz gibi güclü herif.
Sen uyursan daha güzel bir rüya göreceğine eminim.Kendi kendinizi kandırmaya devam edin.
Uyku yok anlaşıldı![]()
--------------Ufuk-----------------
---Sabri---Neill---Hakan B.----Insua----
--------Cana----XXX----------
--Pino-----Misimovic----Arda------
------------Baros-----------
Orta sahaya galiba Türk futbolcu almaktan baska care kalmadi. Nerden baksan olmuyorKimi yedek birakacaksin bilmiyorsun
![]()
Orta sahaya galiba Türk futbolcu almaktan baska care kalmadi. Nerden baksan olmuyorKimi yedek birakacaksin bilmiyorsun
![]()
Uyku ne arar la gscimbom da![]()
![]()