Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

3 sene önce Baptista ismi geçtiğinde "bize gelmez abi uçmayın" diyenler bugün adam beğenmiyor çok ilginç ya. orta sahasında mustafa ve ayhan ve barış gibi ne sauvnma ne hücum yapmayı bilmeyen adamlar var. Baptista diyoruz, defansta yapar forvette oynar diyoruz. "istemezük" diyorlar. yuh yani.

baptıstayı forvet ve ılerı donuk ortasaha ıcın dusunuluyordur.fakat bence en onemlı yer suan b2b..bu transferlerın hepsınde bence rıjkaard parmagı var.su yuzden dıyorum gcen haftakı soylemlerınde rıjkaard resmen ısyan edıp taraftarın onune yonetımı attı ıstedıgım transferler yapılmıyor dıye.olası basarısızlıkta rıjkaard dırek yonetımı suclayacaktı.yonetımde bunu bıldıgı ıcın ıstedıgı transferlerı yapmak zorunda kaldı...

Öncelikle yeni transferlerimiz tüm Galatasaraylı renkdaşlara hayırlı olsun.

1- Balta'yı sol bek olarak izlemekten kurtulduk.

2- 1 senedir boş olan 10 numara mevkisine süper bir adam bulduk.

3- Baptista gelirse , 2.forvet sıkıntısı kalmayacak. (Bazı arkadaşlar baptista'yı niye alıyoruz diyorlar. Cevap: Baros sakatlanırsa kimi forvet olarak oyntacağız? ek bilgi: batdal 6-8 hafta sakat.

Süper Barış,ayhan,mustafa üçlüsünü teke düşerebildik. Koyarsın cana'nın yanına ayhan'ı bişekilde oynarlar.

Bizim en büyük sıkıntımız türk oyuncu kalitesi az. Bu yüzden ne yapsak yapalım tam anlamıyla eksikleri gideremeyiz.Ama öncelik sıralaması yapabiliriz.Bu takımın transfere en çok ihtiyacı olan bölgeler solbek-forvet-10 numara.

Ah bide gökhan inler gibi bir adamı alırsak ilerde, o zaman çok daha iyi bir takım seyredebiliriiz. Bu arada baptista tam bir joker. Onun gelmesi çok ama çok önemli.
Katılıyorum.

Baptista'nin gelecegini sanmam. Menajeri cok tehlikeli diyorlar. Elini veren, degil kolunu, dotunu bile geriye alamiyormus bir daha.

Ahmet Çakar: Beyler ben yemişim İnsua'yı, eğer adamsa Liverpool'u şampiyon yapardı.

Sergen Yalçın: İnsua aman aman bir futbolcu değil.

Rıdvan Dilmen: İnsua çok gereksiz bir transferdir. Galatasaray'ın oyuncusu değildir. Ben size Türkiye'de, İnsua'dan iyi 60 oyuncu bulurum, zaten H.Balta'dan iyi bir oyuncu değil.

şu baptista olayını kaynağı nedir acaba ayrıca ondan başka varmı kısaca açıklayablecek oln :D ? sahura kalktık uyku tutmadı :D

anna ile kazım ı alalım.hem b2b hemde forvet ve kanat sorunumuzu halletmiş oluruz.kazım oynarsa çok faydalı olur

Baptistayla Misimovic 'e kötü futbolcu diyenler istemeyenler, Allah aşkına sussun. 5 kuruşluk futbol bilgisi yok demektir, ezbere atıp tutuyor demektir, farklı olmaya çalışıyor demektir.

Haydaa yav niye farklı olmaya çalışalım. Ben Baptistanın doğru adam olduğunu düşünmüyorum. Adama kötü futbolcuda demedim. Ama kanayan yaralarımıza derman olacağını düşünmüyorum ben. Klasik sorunlu bir brezilyalı olduğunu düşünüyorum. Kontenjan sorunmuzla beraber kendisine yeterli yer bulacağını bile düşünmüyorum. Benim gibi düşünen arkadaşlarda var. Farklı olmaya çalışmak gibi bir niyetimiz yok. Hepimiz fikirlerimizi söylüyoruz.

Beyler loric cana nin turk pasaportu alma ihtimali varmi turk gocmeni oldugu icin?

Kimleri aldık renktaşlar, hayırlı olsun evrelerine geçmişiz.=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt