Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Haydaa yav niye farklı olmaya çalışalım. Ben Baptistanın doğru adam olduğunu düşünmüyorum. Adama kötü futbolcuda demedim. Ama kanayan yaralarımıza derman olacağını düşünmüyorum ben. Klasik sorunlu bir brezilyalı olduğunu düşünüyorum. Kontenjan sorunmuzla beraber kendisine yeterli yer bulacağını bile düşünmüyorum. Benim gibi düşünen arkadaşlarda var. Farklı olmaya çalışmak gibi bir niyetimiz yok. Hepimiz fikirlerimizi söylüyoruz.

Adam Joker diyorum. Zaten banko dediklerimizden birini keseceği kanaatindeyim. Misimovic ile takıma sınıf atlattıracaklar. Ani sistem değişikliklerinde her mevkide oynar. Sen beni ekle görüşelim bak bu laflarını hatırlatıyım :D

Bu kadar ruhsuz oynayan Hakan Balta yı ilk 11 e koyanlara hayret ediyorum o adamın performansı yuzunden geldi İnsua .

Bana göre söyle olmalı ilk 11:

...........ufuk..........

sabri.....neill.....servet....caglar

.......cana elano

pino.......misimovic.....arda

...........baros

Elano nun orta sahada defansif görevi ayhan dan daha iyi yapacagından eminim şu anki kadroya göre orda oynayacak tek adamımız elano.Ha ağır deplasmanlarda pino yedek bekler elano sag acıga gecer onun yerine daha defansif olan sarp oynar.

Evet tüm suç yabancı sınırlamasında.:31:

kizginligina katiliyorum, ama bununla birlikte ek not vermek istiyorum, hangi takimda biraz iyi oynayan turk oyuncu cikarsa baskanlari hemen 5 ile 10 milyon dollar transfer bedeli istiyor.

cok konusulan Sercan Yildirim, Volkan Sen, isimleri gectigimiz sezon 8'er milyon civari alabilme imkanin var iken bu sezon en azindan 14 milyondan baslar tanesi.

bu nedenle bir hata yapildigini dusunmuyorum. Bizim en buyuk umudumuz alt yapimiz ama burdan anca 3-4 sezon sonra buyuk isimler cikaririz.

Beyler loric cana nin turk pasaportu alma ihtimali varmi turk gocmeni oldugu icin?

Bence öyle bir ihtimal ve bizim çalışmamız olsaydı şimdiye kadar kokusu çıkardı, adam geleli haftalar oldu. Öyle bir durum olsa transfer beklemezdik yani adamı Türk statüsüne geçirmek için.

Bu kadar ruhsuz oynayan Hakan Balta yı ilk 11 e koyanlara hayret ediyorum o adamın performansı yuzunden geldi İnsua .

.......cana elano

...........baros

Elano nun orta sahada defansif görevi ayhan dan daha iyi yapacagından eminim şu anki kadroya göre orda oynayacak tek adamımız elano.Ha ağır deplasmanlarda pino yedek bekler elano sag acıga gecer onun yerine daha defansif olan sarp oynar.

İnsua nerde :)

Rijkaard, Baptista'yı kale de deneyebilir.Her mevki de oynuyor nasılsa.Kaleci oyuncu muhabbeti bir zamanlar ne kadar meşhurdu :)

hayirlisi... insallah oyle bir durum soz konusu olur ve turk pasaportu alabilir..
Bence öyle bir ihtimal ve bizim çalışmamız olsaydı şimdiye kadar kokusu çıkardı, adam geleli haftalar oldu. Öyle bir durum olsa transfer beklemezdik yani adamı Türk statüsüne geçirmek için.

.......cana elano

...........baros

İnsua geldi kanka te Liverpool'danm ayıp değil mi kadroda değil :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt